Biler

Doblet salg av bildekk p? nett

Nordmenn handlet i 2011 for 25 milliarder kroner p? nett, men det meste av dette var elektronikk, sko, sminke, kl?r, b?ker, filmer etc. Nye produktomr?der f?r imidlertid stadig bedre fotfeste blant norske netthandlere. N? opplever Norges ledende akt?rer innen salg av bildekk p? nett at salget av dekk er ferd med ? f? et gjennombrudd. Salget av dekk denne h?sten er mer enn doblet sammenliknet med samme periode i fjor.
F? dager etter at ClasOhlson ble k?ret til ?rets nettbutikk 2012 (se http://www.bring.no/load/nominering) og viste at verkt?y og jernvare kan selges p? nett, kommer Byttdekk.com med tall som viser at ogs? bildekk har funnet veien til netthandlerne.
Selskapet Bythjul Norden AB som blant annet eier den norske nettbutikken Byttdekk.com, har solgt dekk p? nett siden 2002. Med n?rmere 200 millioner kroner i totalomsetning er de ledende innen salg av dekk og felger p? nett i Norden. De selger dekk og felger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Storbritannia, men deres hovedsatsing er helt i nord.
– Vi har spesialisert oss p? nordiske kj?reforhold. S?rlig i Norge, Finland og Sverige der sn? og is er en utfordring har vi en meget god utvikling. Utviklingen i Norge denne h?sten har v?rt eventyrlig, forteller Marcus Fredriksson som er daglig leder for Bythjul Norden sin norske nettbutikk, Byttdekk.com.
Fredriksson innr?mmer samtidig at kampen om kundene forventes ? bli t?ffere i tiden fremover. I dag finnes det et titalls nettbutikker som utfordrer Byttdekk.com p? det norske nettmarkedet. Blant disse er Interdekk.no, Nordendekk.no, Europdekk.no, Afl.no og Dekknorge.no. I Sverige finnes det mer enn dobbelt s? mange nettbutikker som selger dekk. En tilsvarende vekst i antall butikker regner Fredriksson med ? se i Norge, men ser likevel positivt p? fremtiden.
– Vi har solgt dekk p? nett i Norge i mer 10 ?r og vet hva som kreves for ? lykkes. Vi m? tilby dekk for norske kj?reforhold, lave priser, god kundeservice og gj?re det enkelt for kundene ? handle, sier Fredriksson.
Like viktig som ? konkurrere med de andre nettbutikkene i Norge, mener Fredriksson det er ? f? flere nordmenn til ? handle dekk og felger p? nett. Byttdekk.com sin daglige leder ser n? en positiv utvikling i
nordmenns handlevaner p? nett.
– Nordmenn handlet i 2011 for 25 milliarder kroner p? nett, men det meste av dette var elektronikk, sko,sminke, kl?r, b?ker, filmer etc. N? ser vi at folk kj?per mer kompliserte varer p? nett og forventer ?kt salg ogs? av dekk, felger og andre bilrekvisita i ?rene fremover. Veksten vi har sett n? i h?st, tyder p? at vi noe er i ferd med ? skje med norske netthandleres handlevaner.

Kontaktinfo:
Marcus Fredriksson (daglig leder Byttdekk.com)
+46707447737 / [email protected]

Bytt Dekk Norge A/S er et heleid datterselskap av Bythjul Norden AB. Bythjul Norden AB er ledende i Norden p? dekk og felger via Internett. Hele konsernet selger over 150 000 dekk og felger pr. ?r, og har sitt hovedkontor i Stockholm. Bytt Dekk Norge A/S har hovedkontor i Oslo.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Ford Fiesta   #Ford Motor Norge   #Panther Black   #Steve Kimber