Biler

Bridgestone er ny alpinpartner for Norges Skiforbund

Norges Skiforbund Alpint har inng?tt en samarbeidsavtale med Bridgestone og Gjerde & Byhring, i Norge.

I forbindelse med lanseringen av Bridgestone Blizzak WS 70 med multicell gummi, har Bridgestone / Gjerde & Byhring AS inng?tt en avtale med NSF Alpint som strategisk partner for b?de herre- og damelandslaget som strekker seg ut til og med OL-sesongen i 2014.

Avtalen er todelt:
– Den omfatter merkevaren Bridgestone og den piggfrie vinterdekkolleksjonen med merkenavn Blizzak.
– Dekkforhandlerkjeden First Stop promoteres som salgsledd.

Avtalen omfatter NSF Alpint som strategisk partner, og m?let for begge parter er at alle skientusiaster skal nyte godt av samarbeidet gjennom fremtidige felles utviklede kampanjer.

Bridgestone er verdens st?rste dekkprodusent med en omsetning p? cirka 100 milliarder kroner ?rlig og i Norge er det Gjerde & Byhring AS som er hovedimport?r av Bridgestone.

“Hensikten med dette samarbeidet er ? kunne knytte v?r merkevare Bridgestone Blizzak enda tettere til godt grep p? is og sikkerhet p? vinterf?re, og vi ser p? NSF Aplint som den perfekte samarbeidspartneren,” sier administrerende direkt?r Eirik Lien. Han legger samtidig til at “Bridgestone sitt engasjement med NSF Alpint er en videreforsterkning av Bridgestone Europa sitt sponsorat av FIS World Cup den kommende sesongen, og Bridgestone kommer dermed til ? bli veldig synlig i alpinsirkuset fremover.”

Hos NSF Alpint er sportssjef Claus J. Ryste meget godt forn?yd med at Bridgestone n? g?r inn som strategisk partner, og ser frem til et godt og langsiktig samarbeid. “Bridgestone har markedes absolutte beste dekk som gj?r at v?re biler blir enda sikrere, for vi er avhengig av et godt ?grep? b?de sommer som vinter”. “I l?pet av sesongen tilbringer vi mange timer i bil, og vi bruker alle typer dekk ettersom vi kj?rer mye rundt i hele Europa,” avslutter han med.
www.skiforbundet.no/alpint

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy