Automobil AS etablerer seg som Hyundaiforhandler p? Nedre Romerike/Kjeller

Automobil AS har inng?tt avtale om ? overta hele bilanlegget i Jogstadveien 9 p? Hvam. Den nye forhandleren vil f? navnet Mobile Kjeller AS, og vil v?re en fullverdig Hyundai-forhandler med salg- og ettermarkedstjenester. Overtakelse av bygget vil etter planen skje 1. juli. Hyundai og bruktbiler vil f? hele 2. etasjen til disposisjon i bygget, mens Opel vil bli representert i 1. etasje. Dette er for?vrig det samme bygget som Chrico Bil tidligere holdt til i sammen med Hyundai-forhandleren Nygaard Bil, som n? vil avvikle sin salgsvirksomhet p? Hvam. Automobil AS representerer fra f?r Hyundai i Skien med Sporty Bil AS, og p? Kongsberg med Skrim Bil AS.
Hyundai Motor Company i Korea er verdens femte st?rste bilprodusent med ca 78.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med ca 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet ca. 65 forhandlere og har solgt over 70.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

Authors

Related posts

Top