Transport

Landet rundt med forhandler-informasjon: DEFA-gjester kan vinne Kina-tur!

– Det var en fantastisk opplevelse fra start til slutt; den mest minnerike utenlandsturen jeg har v?rt med p?, sier delesjef Trond Dynna i Mobile Oslo. Han var en av to heldige vinnere av en studietur til Kina etter ?DEFA on Tour? i fjor h?st. I perioden 1. september til 21. oktober vil to nye heldige vinnere bli k?ret!

I mer enn 30 ?r har DEFA gjennomf?rt sin ?rvisse informasjonsturné p? h?sten. Her f?r DEFA-forhandlere over hele landet informasjon om produktnyheter, markedsf?ringsplaner og salgshjelpemidler fra markedslederen p? bilvarme.
– Dette er en idéell m?te ? presentere kundene for v?re nyheter og kommende markedsaktiviteter i riktig tid. Samtidig oppfordrer vi til lokale aktiviteter og vinklinger, ogs? med lokaltilpasning av sentralt utviklet materiell som selvsagt kan lastes ned fra nettet.
Vi gir informasjon i stor bredde, ogs? i form av monteringstips, avspilling av kommende radioreklamer mm, sier salgssjef Arne Torvbr?ten i DEFA.
2.300 deltakere
DEFA-turnéene har blitt et solid innarbeidet begrep i bilbransjen, noe som bekreftes til fulle ved at man i fjor hadde flere enn 2.300 deltakere innom mer enn 35 m?ter over hele landet.
F?rre blir det sikkert ikke i ?r, n?r fire team fra DEFA skal m?te kunder p? i alt 39 steder!
– Bakgrunnen for at vi har valgt denne m?teformen, er rett og slett at vi historisk har v?rt s? heldige ? ha ?hele bransjen? som kunder av DEFA-produktene. Da snakker vi om 2.500 ? 3.000 virksomheter over hele landet, og det sier seg selv at dette ikke er mulig ? overkomme i tide f?r sesongen med individuelle m?ter. Skulle vi ha klart det, m?tte vi minst hatt 100 ansatte ? sette p? jobben, sier Arne Torvbr?ten.
– P? hvert av de 39 stedene vi bes?ker inviterer vi alle typer kunder, og vi oppfordrer flest mulig til ? komme ? fra l?regutter til selgere og daglige ledere.
To vinner Kina-tur!
– P? hvert m?tested trekkes det ut en vinner, og blant alle disse trekkes det til slutt ut to som vinner en studietur til Kina og DEFAs fabrikk i Wuxi, ikke langt fra Shanghai, forteller Torvbr?ten.
– Fantastisk opplevelse!
– Denne turen var en h?jdare; en fantastisk opplevelse fra vi m?ttes p? Gardermoen og til vi skiltes igjen samme sted etter hjemkomsten, forteller en av de to vinnerne i fjor, delesjef Trond Dynna fra Mobile Oslo.
– Hver eneste dag var spekket med inntrykk p? den beste utenlandsturen jeg har opplevd hittil, fastsl?r Dynna, som mer enn gjerne bes?ker Kina og Shanghai igjen.
Fra Kirkenes til Kristiansand
?rets DEFA on Tour starter i Alta og Hammerfest 1. og 2. september, og avsluttes i Kirkenes og Vads? 20. og 21. oktober. I mellomtiden har DEFAs fire team ogs? ?tr?let? Midt-Norge, Vestlandet, ?stlandet og S?rlandet, med Kristiansand som s?rligste m?tested.
DEFA er et norskeid industrikonsern som er markedsledende p? elektrisk bilvarme i Europa. Bedriften har over 300 ansatte innen produksjon, salg og markedsf?ring basert i Norden, Canada og Kina. I tillegg til bilvarme og alarmsystem for kj?ret?y leverer DEFA ladeprodukter, belysningsprodukter og varmestyrings- og alarmsystem for hytte og 12V-bruk. Nyheten DEFA Link gj?r det mulig ? fjernstyre bilvarmen, samt f? tyverivarsling og sporing av kj?ret?y med mobilen. DEFAs produkter selges i de fleste markeder i Europa. www.defa.comBildetekst:
– H?stens DEFA-turné omfatter 39 steder over hele landet, og vi venter minst like mange gjester som i fjor, fastsl?r salgssjef Arne Torvbr?ten i DEFA.

DEFA er et norskeid industrikonsern som er markedsledende p? elektrisk bilvarme i Europa. Bedriften har over 300 ansatte innen produksjon, salg og markedsf?ring basert i Norden, Canada og Kina. I tillegg til bilvarme og alarmsystem for kj?ret?y leverer DEFA ladeprodukter, belysningsprodukter og varmestyrings- og alarmsystem for hytte og 12V-bruk. Nyheten DEFA Link gj?r det mulig ? fjernstyre bilvarmen, samt f? tyverivarsling og sporing av kj?ret?y med mobilen. DEFAs produkter selges i de fleste markeder i Europa. www.defa.com
Vedlagte filer

Similar Posts