Norwegian k?res til Europas beste lavprisselskap for andre ?r p? rad

For andre ?r p? rad har Norwegian blitt k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente Skytrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som betegnes den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Administrerende direkt?r Bj?rn Kjos tok imot prisen under Farnborough Airshow i dag.
– Denne utmerkelsen betyr utrolig mye for oss og jeg er veldig stolt og ydmyk over ? f? en s? stor og viktig anerkjennelse to ?r p? rad. Jeg vil takke alle passasjerene som har gitt Norwegian s? store skussm?l. Samtidig vil jeg takke alle i Norwegian som hver eneste dag gj?r sitt ytterste for v?re passasjerer. Denne tittelen beviser at kombinasjonen splitter nye fly, hyggelig service, lave priser og et stort og godt rutenett verdsettes h?yt, sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
– At Norwegian nok engang triumferer i kategorien som Europas beste lavprisselskap er en fantastisk prestasjon og noe flyselskapet b?r v?re stolt av. Europa er kjent for ? v?re en av de mest konkurrerende regionene i lavprismarkedet og Norwegian fortsetter ? v?re et popul?rt valg hos kunder. Ikke bare for korte flyturer, men ogs? i det stadig voksende langdistansenettverket, sier administrerende direkt?r av SkyTrax, Edward Plaisted.
Den mest prestisjefylte prisutdelingen i flybransjen
SkyTrax World Airline Awards er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Reisende fra over 160 land deltar hvert ?r i verdens st?rste unders?kelse for kundetilfredshet blant flypassasjerer. Over 200 flyselskap m?les i unders?kelsen. Kundene bed?mmer alt fra opplevelsen under innsjekk, boarding, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.
Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Authors

Related posts

Top