Transport

Norwegian lanserer flere nye ruter fra London Gatwick

Norwegian fortsetter ? utvide det europeiske rutenettet. I dag lanserer selskapet fire nye vinterruter fra London Gatwick til Madeira, La Palma, Grenoble og Salzburg. I tillegg ?ker Norwegian antall ukentlige avganger p? flere ruter fra London Gatwick.
Norwegians rutenett fra London Gatwick fortsetter ? ekspandere. Det har v?rt stor ettersp?rsel etter flyreiser til lav pris og h?y kvalitet fra London Gatwick og n? f?r britene fire nye vinterruter ? velge mellom; Madeira, La Palma, Grenoble og Salzburg.
I tillegg ?ker Norwegian antall ukentlige avganger fra London Gatwick til Lanzarote, Roma og Larnaca.
Fra henholdsvis 28. oktober og 1. november kan solglade briter fly direkte til den portugisiske ?ya Madeira og La Palma, imens skientusiaster kan fly direkte til Grenoble og Salzburg i Alpene fra 13. desember. Billettsalget starter i dag.
En viktig akt?r p? London Gatwick
Norwegian satser stadig mer p? London Gatwick. Flyselskapet etablerte en base p? flyplassen i 2013 og i dag tilbyr Norwegian hele 41 ruter fra London Gatwick. Norwegian har ?tte Boeing 737-800-fly basert p? flyplassen, i tillegg til om lag 90 piloter og 200 kabinansatte.
Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Hammerfest Lufthavn   #Richard Kongsteien