Transport

Golf Plaisir forts?tter succesen p? Tobago

Golf Plaisir forts?tter succesen p? Tobago
Tobago var Golf Plaisirs store nyhed i 2013, og destinationen har v?ret en s? stor salgssucces, at vi igen i ?r sender eventyrlystne golfspillere til den caribiske ?, der b?de byder p? golfbaner i verdensklasse og oplevelser ud over det s?dvanlige.
Kombination af Magdalena Grand Beach Resort lige ved strandpromenaden og The Tobago Plantation Golf Club er virkelig vellykket, og derfor kan de golfinteresserede igen i ?r kombinere det fremragende hotel med en unik golfoplevelse.
Tobago som golfdestination giver dig en sjov og anerledes oplevelse. Ligesom ?en selv er Tobagos golfbaner unikke og endnu ikke blevet invaderet af turister.
Plantation golfbanen er nyrenoveret og utrolig smuk. Den ligger lige ud til Atlanterhavet, hvor p?landsvinden giver nogle af hullerne links-pr?g. Det g?lder is?r 3. hul, par 4, der blot ligger f? meter fra vandkanten med panorama udsigt til Tobagos st?rste by Scarborough. Da der stort set altid spilles i modvind ved dette hul, har det handicapn?gle 1.
Banen ligger i en gammel sukkerr?rsplantage og en fredet mangroveskov, s? der er masser af eksotisk natur at kigge p?. Udover fascinerende planteliv er det ogs? muligt at se kaiman-krokodiller i banens s?er. Man beh?ver dog ikke bekymre sig om kaimanerne, da de altid bliver i vandet.
N?r golfbanens 18 huller er klaret, kan du tage tilbage til Magdalena-resortet, som giver dig en r?kker muligheder, hvad enten det er afslapning, sightseeing eller sportslige aktiviteter. Du kan for eksempel dykke p? det flotte koralrev, spille tennis, leje en cykel og tage ud og opleve Tobago, koble af og f? en spabehandling eller f? gode r?d til hvilke sev?rdigheder og aktiviteter resten af Tobago har at byde p?, og listen er lang. For b?rnene er der b?rneklub, hvor de kan lege og pr?ve aktiviteter sammen med andre b?rn.
Greenfee for The Plantation Golf Club:
9 huller: 60 US dollars
18 huller: 85 US dollars
P? Golf Plaisirs hjemmeside kan du l?se mere om golfferie p? Tobago og booke din rejse.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogs? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enest?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider p? en profesjonell m?te. Vi tilbyr integritet, h?rdt arbeide, p?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy