Transport

Afhold konferencen p? Trinidad & Tobago

Trinidad og Tobago er mest kendt for sine smukke strande og afslappede stemning. Men med et stort udbud af m?de- og konferencefaciliteter har de to caribiske ?er de perfekte rammer for afholdelse af sm? og store events samt internationale konferencer. Og nu bliver det endnu nemmere at f? et overblik over ?ernes hoteller og m?defaciliteter.
The Tourist Development Company of Trinidad &Tobago har nemlig i samarbejde med Turistministeriet udgivet guiden Trinidad and Tobago Meeting Planners’ Guide, der giver det fulde overblik over ?ens m?defaciliteter, business-venlige hoteller og attraktioner.
Guidens overskuelige layout g?r det nemt for konferencearrang?rer at finde alt, hvad man skal bruge for at afholde en vellykket international konference p? de solbeskinnede ?er.
Se guiden i elektronisk form her:
http://www.tdc.co.tt/convention/mpg/index.html
United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogs? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enest?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider p? en profesjonell m?te. Vi tilbyr integritet, h?rdt arbeide, p?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy