Norwegian lanserer en ny langdistanserute mellom K?benhavn og Bangkok

Norwegian fortsetter ? utvide langdistanseoperasjonen og ?pner n? en ny direkterute mellom K?benhavn og Bangkok.

Norwegian lanserer nok en langdistanserute. Den 30. oktober kan Norwegian-passasjerer for f?rste gang fly direkte mellom K?benhavn og Bangkok. Den nye ruten opereres med to ukentlige avganger og billettsalget starter i dag. Norwegian tilbyr allerede direkteruter mellom Bangkok og Oslo og Stockholm.
Den nye langdistanseruten er en del av Norwegians globale vekststrategi:
– Markedet for interkontinentale flygninger har altfor lenge v?rt preget av h?ye billettpriser og begrenset fleksibilitet. Vi er opptatt av ? leve opp til v?r m?lsetning om at alle skal ha r?d til ? fly, ogs? til utenomeuropeiske destinasjoner, sier Norwegians administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
Norwegian og langdistansesatsningen
I 2013 lanserte Norwegian som den eneste lavprisakt?ren langruter mellom USA og Skandinavia og Asia og Skandinavia. Responsen fra de reisende har v?rt meget bra, med stort sett fulle fly. Norwegian har i dag sju 787 Dreamlinere i drift og vil i 2018 ha en langdistansefl?te med totalt 17.
Norwegians langruter:
Fra New York (JFK): Oslo (OSL), Stockholm (ARN), K?benhavn (CPH), Bergen (BGO) og London (LGW)
Fra Fort Lauderdale (FLL): Oslo (OSL), Stockholm (ARN), K?benhavn (CPH) og London (LGW)
Fra Los Angeles (LAX): Oslo (OSL), Stockholm (ARN), K?benhavn (CPH) og London (LGW)
Fra San Francisco (OAK): Oslo (OSL) og Stockholm (ARN)
Fra Orlando (MCO): Oslo (OSL)
Fra Bangkok (BKK): Oslo (OSL), Stockholm (ARN) og K?benhavn (CPH)
Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Authors
Tags , , ,

Related posts

Top