Transport

N? er det billigere ? bruke kredittkort for flesteparten av Norwegians kunder

Fra og med i dag er det billigere ? betale flybilletter med kredittkort for flesteparten av Norwegians kunder. Alle som kj?per reiser for under 1950 kroner vil tjene p? den nye ordningen som er en prosentbasert beregning. Det er fremdeles gratis ? bruke debetkort.
Norwegian har fra og med i dag innf?rt en ny, prosentbasert kredittkortbetaling p? 1,99 %. Endringen fra et s?kalt flatt bel?p p? NOK 40,- betyr et lavere bel?p for de aller fleste av Norwegians kunder som fortsatt ?nsker ? betale med kredittkort. Endringen til prosentbasert sats er gjort for ? f?lge nye bestemmelser som ble innf?rt i juni 2014.
Kj?per man reiser med kredittkort til NOK 1 750,- vil det for eksempel koste NOK 36,- med den nye, prosentbaserte ordningen, mens en reise til NOK 1 000,- vil koste NOK 20,-.
Gratis betalingsm?ter forblir de samme
Norwegians kunder har fortsatt mulighet til ? velge betalingsm?ter som er gratis ved ? betale reisen sin med kredittkort fra Bank Norwegian eller debetkort.
Mediehenvendelser:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy