Transport

Gikk du glipp av Fly med oss? Avinor gir deg det beste av Norge – sett fra luften

Et velutviklet og godt fungerende luftfartstilbud er avgj?rende for n?ringslivet, turismen, forsvaret, pasient-transport ? og for at folk skal kunne bo i hele landet v?rt. Avinor har ansvaret for ? drive og utvikle landets 46 flyplasser, og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom d?gnet rundt.
I mai fl?y vi tre uker fra flyplass til flyplass og fikk vist hvordan flyplassene knytter folk og regioner sammen. Med godv?r n?r sagt hele veien har dette resultert i noen fantastiske bilder!
– Vi har etter en sv?rt vellykket filmproduksjon n? samlet de beste klippene som viser Vestlandets perler, de vakreste fjord og fjell, spektakul?re innflyvninger, et vilt og vakkert Nord-Norge badet i sol – og mange andre gode filmopplevelser, sier Egil Thompson, Konserndirekt?r kommunikasjon, samfunnskontakt og merkevare i Avinor.
“Fly med oss” er et samarbeidsprosjekt mellom TV 2, Creuna og Avinor.
Klippede versjoner fra turen (Youtube spilleliste)
Hele turen p? ett minutt

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Eivind Thorne   #Green Collection   #Hertz Norge   #OHSAS