Transport

NGK utvider sitt sortiment av sensorer og coiler

Tennplugg- og sensorspesialisten NGK utvider sitt sortiment av lambdasensorer med 86 nye sensortyper. NGK vil fortsette ? tilby ettermarkedet et utvalg som stadig er i utvikling. Akkurat som man m? kunne forvente seg av verdens st?rste produsent av lambdasensorer s? holder alle nye typer selvsagt OE-kvalitet.
Cirka 2,4 millioner biler i Europa finner sin perfekte sensor blant alle de nye lambdasensorene fra NTK. Alle sensorer oppfyller produsentens OE-spesifikasjoner i minste detalj. 72 av de nylig lanserte sensorene er bin?re sensorer og de ?vrige 14 er line?re. De nye typene vil finnes tilgjengelig for distribut?rer fra og med bransjemessen Automechanika som foreg?r fra 16. ? 20. september 2014. NGKs sortiment av lambdasensorer best?r n? av mer enn 822 typer som dekker cirka 70% av Europas bilpark. Her inng?r perfekte sensorer som holder velpr?vd OE-kvalitet og med bransjens bredeste tilbud for bensinmotorer.
Sortimentet vil fortsette ? vokse i ?r og i f?lge NGK kommer selskapet til ? utvide sitt utvalg av coiler. Sortimentet med coiler som ble lansert i 2012 blir enda st?rre i forbindelse med Automechanika. NGK jobber ogs? med ? lansere et eksklusivt sortiment med en ny sensorkategori som kun skal best? av OE-artikler. Mer informasjon vil offentliggj?res under bransjemessen.
“Med denne utvidelsen av v?r portef?lje forsterker vi v?r status som den ledende eksperten innen tennplugg- og sensorteknikk”, sier David Loy, markedsf?ringssjef p? NGK Spark Plug Europe. “Vi gir v?re ettermarkedskunder mulighet til ? dra nytte av den siste OE-utviklingen og hjelper dem ? utvikle sitt salg videre”.

Fakta NGK
NGK er verdens ledende produsent av tennplugger og Lambda-sensorer. Selskapet driver produksjonsanlegg og salgsorganisasjoner over hele verden. Med totalt 12.000 ansatte, genererer selskapet en ?rlig omsetning p? rundt 2,2 milliarder euro. NGK er representert p? alle kontinenter og har ?tte salgsentre, elleve produksjonsanlegg og 14 salgsdivisjoner.

Fakta KGK
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 933 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Nic Nilsen   #Oslo Lufthavn