Transport

Si farvel til den kjedelige norske vinter

19-06-2014 11:15 United Spirit Nordic & Spirit Company Vi vet at den norske vinteren blir kald, m?rk og trist. Men hva med ? gj?re vinteren varm og eksotisk? Reis til Tobago hvor v?ret er varmt, sanden er kritthvit og vannet turkis. Len deg tilbake og nyt den ekte avslappende karibiske stemningen

Vi vet at den norske vinteren blir kald, m?rk og trist. Men hva med ? gj?re vinteren varm og eksotisk? Reis til Tobago hvor v?ret er varmt, sanden er kritthvit og vannet turkis. Len deg tilbake og nyt den ekte avslappende karibiske stemningen..
P? Tobago blir du m?tt av turkisbl?tt vann, hvite sandstrender og calypsomusikk. Den fantastiske smukke naturen med tropiske regnskoger, savanner, elver og fossefall, danner ramme for din perfekte jul- eller vinterferie. Gjennomsnittstemperaturen er 30 grader, hele ?ret rundt, s? ferien blir deilig varm og eksotisk.
P? Tobago opplever du det ekte og uspolerete Karibia. Du kan glemme alt om hverdagens stress og jag, og bare koble av. Her er hverdagen avslappet og de lokale lever etter mantraet “hva vi ikke n?r i dag, n?r vi nok i morgen”.
Der er masser av muligheter p? Tobago. Paradisstrendene er lekre ? sole seg p?. Vil du boltre deg i det fantastiske havet tilbyr Tobago dykking i verdensklasse. Surfing, kitesurfing og snorkling er ogs? popul?re aktiviteter. P? land kan du f.eks. spille p? ?yas golfbaner, som er kjent for ? v?re utrolig flotte, vakre og utfordrende ? spille p?.
Lett og enkelt ? komme til
Til vinteren kan du reise med Apollo fra Oslo til Tobago fra 15.998 NOK. Apollo tilbyr flere ulike hotell p? Tobago som du kan velge imellom.
Apollo tilbyr flere turer rundt p? ?ya, s? du f?r sett de beste stedene. Du kan ogs? komme til nabo?yen Trinidad. Det tar kun 25 minutter ? fly, som koster kun 300 NOK tur/retur og g?r hver time.
Tobago har riktig mye ? by p?, og er det perfekte m?l for en romantisk ferie med ektefellen eller kj?resten, likesom ?ya ogs? er et opplagt feriem?l for barnefamilier.

A to już wiesz?  Goodyear UltraGrip Ice+ - Vinterens store testvinner

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogs? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enest?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider p? en profesjonell m?te. Vi tilbyr integritet, h?rdt arbeide, p?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy