Transport

Stengt for T-banen mellom Stortinget og Majorstuen

05-06-2014 13:14 Sporveien Helgene 7.?9. juni og 14.?15. juni stenges strekningen mellom Stortinget og Majorstuen helt for T-banetrafikk. Sporveien skal vedlikeholde og forbedre sporene slik at T-banen kan forbedre reisetiden p? denne strekningen.

Helgene 7.?9. juni og 14.?15. juni stenges strekningen mellom Stortinget og Majorstuen helt for T-banetrafikk. Sporveien skal vedlikeholde og forbedre sporene slik at T-banen kan forbedre reisetiden p? denne strekningen.
Vedlikehold av spor for raskere reise
I dag kj?rer T-banen med redusert hastighet p? vestg?ende spor mellom Stortinget og Nationaltheatret. For ? kunne kj?re med normal hastighet skal det gj?res vedlikehold p? skinnegangen. Sporveien skal ogs? bytte 3800m str?mskinne mellom Majorstuen og Nationaltheateret, og det elektriske anlegget p? Nationaltheatret skiftes ut. M?let er en enda mer punktlig og mer energi?konomisk trafikkavvikling.

Slik kj?rer T-banen under avviket
T-banelinje 1
kj?rer mellom Frognerseteren og Majorstuen.
T-banelinje 2
kj?rer mellom Avl?s og Majorstuen, og mellom Stortinget og Ellingsrud?sen.
T-banelinje 3
kj?rer mellom Stortinget og Mortensrud.
T-banelinje 4
kj?rer mellom Stortinget og Bergkrystallen.
T-banelinje 5
kj?rer mellom ?ster?s og Majorstuen, og mellom Stortinget og Vestli.
T-banelinje 6
kj?rer mellom Sognsvann og Majorstuen, og mellom Stortinget og Majorstuen via
Ringen.

Sporveien er Norges st?rste leverand?r av kollektivtransport m?lt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien Trikken AS, Sporveien T-banen AS og Unibuss AS ble det i 2013 gjennomf?rt vel 200 millioner enkeltreiser.
Hele konsernet har rundt 3200 ansatte og omsetter ?rlig for om lag 3,5 milliarder kroner. Sporveien eier, drifter, bygger ut og vedlikeholder infrastruktur som benyttes til T-bane og trikk, og forvalter en betydelig eiendomsmasse. Konsernet eier ogs? datterselskapene Bussanlegg AS, Sporveisbillettene AS og Sporveien Media AS. Sporveien er 100 prosent eid av Oslo kommune.
Sporveien operer i et marked som er i sterk vekst. ?kt milj?fokus og en betydelig befolkningsvekst i Oslo og Akershus i ?rene som kommer, gj?r at Sporveiens tjenester er viktigere og er mer etterspurt en noen gang. Hovedkontoret ligger i topp moderne og nyoppussede lokaler p? T?yen i Oslo.

A to już wiesz?  UNHCR warns of further boat tragedy risk on Mediterranean

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy