Transport

Slipe- og polerrondell gir synlig slipeflate

04-06-2014 09:03 Saint-Gobain Abrasives AS Nortons slipe- og polerrondell Octopus har tre uttak i periferien som gj?r at slipeflaten kan sees under slipingen, noe som letter arbeidet og gir et bedre sluttresultat. Norton Octopus er en slipe- og polerrondell for jern, st?l og rustfritt som benyttes i vinkelslipemaskiner. Rondellen har tre uttak som gj?r at slipeflaten kan sees under slipingen.

Nortons slipe- og polerrondell Octopus har tre uttak i periferien som gj?r at slipeflaten kan sees under slipingen, noe som letter arbeidet og gir et bedre sluttresultat.
Norton Octopus er en slipe- og polerrondell for jern, st?l og rustfritt som benyttes i vinkelslipemaskiner. Rondellen har tre uttak som gj?r at slipeflaten kan sees under slipingen. Det ? kunne se arbeidsflaten under slipingen uten at man beh?ver ? avbryte arbeidet, gj?r b?de at slipingen kan utf?res raskere og at man oppn?r et bedre resultat.
Rondellen har en unik flatestruktur som motvirker igjensetting og som i kombinasjon med de tre uttakene gir kaldere sliping. Dette reduserer risikoen for brenning av arbeidsstykket. Norton Octopus har en b?yd form (type 29) som gir en st?rre kontaktflate og en bedre flatefinhet. Rondellen har lang levetid samt lavt lyd- og vibrasjonsniv? i henhold til produsenten. De finnes i diameterene 115 og 125mm og i to kornst?rrelser: Korn 36 for sliping og korn 60 for polering.
?? kunne se flaten p? detaljen som slipes gj?r arbeidet mye enklere og hurtigere samtidig som sluttresultatet blir bedre da man har st?rre kontroll over slipingen.? sier Audun Hjelseth, salgssjef hos Saint-Gobain Abrasives AS.
Se ogs? www.saint-gobain-abrasives.com

Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverand?r av slipeprodukter og inng?r i Saint-Gobain Abrasives som er verdens st?rste produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.
Vedlagte filer

A to już wiesz?  Norwegian ?pner base p? Tenerife og utvider det spanske rutenettet

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy