Pressemeldinger

Hyundai med tre biler i Rally Italia

For andre gang denne sesongen stiller Hyundai med tre biler i VM i rally. I tillegg til f?rstef?rer Thierry Neuville (B) og Juho Hänninen (FIN) stiller Hayden Paddon fra New Zealand for f?rste gang i en Hyundai. Med seg har han kartleser John Kennard og sammen skal de kj?re de syv siste l?pene av VM for Hyundai.
Rally Italia blir en ny utfordring for Hyundai-teamet. For f?rste gang befinner teamet seg p? Sardinia hvor veiene er b?de teknisk utfordrende, raske og varierte, uten rom for feil. Kj?ringen kjennetegnes ogs? av spektakul?re vannkaskader og hopp som kan ta pusten fra de fleste. Men teamet er ikke helt ukjent med forholdene, Juho Hänninen vant l?pet i 2010 s? han kjenner forholdene godt.
Forberedelsene til l?pet har Hyundai Shell World Rally Team hovedsakelig gjort nord i Portugal.
Det hele starter med en Super Special Stage p? torsdag 5. juni. og avsluttes p? s?ndag etter 372 km fordelt p? 17. etapper

Hyundai Motor Company i Korea er en av verdens st?rste bilprodusenter med 90 000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6 000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt n?rmere 100 000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #hyundai shell world rally teamrally guanajuato mexicohyundai motorsport