Transport

Norwegian med tre premiereflygninger til USA

Denne uken flyr Norwegian for f?rste gang fra Oslo til Orlando, San Francisco/Oakland og Los Angeles. De nye rutene har blitt sv?rt godt mottatt b?de av nordmenn og amerikanere, og premiereflygningene er s? godt som fulle.
Norwegians f?rste fly fra Oslo til San Francisco tar av i dag onsdag 28. mai, mens de f?rste flyene til Orlando og Los Angeles, tar av henholdsvis torsdag 29. mai og l?rdag 1. juni.
De tre nye langrutene fra Norwegian har blitt sv?rt godt mottatt, b?de av norske og amerikanske passasjerer. P? premiereflygningene er godt over 90 prosent av setene solgt; flygningen fra Los Angeles til Oslo er helt full. Norwegians 787 Dreamliner har 291 seter. Selv om responsen er sv?rt god, er det fremdeles gode muligheter til ? skaffe seg billige billetter til disse destinasjonene i tiden fremover.
Ingen andre flyselskap tilbyr i dag direkteflygninger mellom Oslo og Los Angeles, San Fransisco og Orlando. I tillegg til flere langdistanseruter fra Stockholm og K?benhavn, flyr Norwegian ogs? til Bangkok, New York og Fort Lauderdale fra Oslo.
Oslo – San Francisco/Oakland: tre ukentlige flygninger fra 28. mai 2014
Norwegian vil fly tre ganger i uka mellom Oslo (OSL) og San Francisco (OAK) p? mandager, onsdager og fredager.
Oslo ? Orlando: to ukentlige flygninger fra 29. mai 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Oslo (OSL) og Orlando (MCO) p? torsdager og l?rdager.
Oslo – Los Angeles: en ukentlig flygning fra 1. juni 2014
Norwegian vil fly ukentlig hver s?ndag mellom Oslo (OSL) og Los Angeles (LAX).
Mediekontakt:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816.

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 93 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Approach S6   #Garmin Connect Mobile   #USB   #Via Bluetooth