Transport

NGK leverer tennplugger til Porsche 918 Spyder

NGK Spark Plug Europe leverer eksklusive tennplugger til Porsche 918 Spyder.

Med Porsche 918 Spyder presenterte den Stuttgart-baserte sportsbilsprodusenten sin f?rste hybridsupersportsbil under IAA 2013. Bilen har en effekt p? 652 kW(887 hk) og NGK er OE-leverand?r av tennplugger.
Porsche 918 Spyder er en targa med chassi i carbonforsterket plast. Plug in-hybriden har en 4,6 liters motor, gir 447 kW (608 hk) og et dreiemoment p? 540 Nm. Her kan du nyte turtall p? opptil 9150 omdreininger/min. Dessuten har bilen to el-motorer ? en p? fremakselen og en p? bakakselen. Sammen gir de 210 kW (286 hk) ekstra. Bilen akselerer fra 0 til 100 p? kun 2,8 sekunder, har en makshastighet p? 345 km/h, og et gjennomsnittsforbruk p? 3,3 liter per 100 km.
Den eksklusive OE-tennpluggen som kalles SILMFR8A8G leveres av NGK. For ? kunne garantere maksimal ytelse selv under p?kjenningene denne motorens h?ye turtall medf?rer, har tennpluggen markedets mest avanserte tenningsteknologi.
Takket v?re den lange og slanke M10-gjengen kan motorens kj?lekanaler gj?res litt st?rre. Den h?yteknologiske tennpluggen har NGKs lange isolator med koppformet tilkobling. Konstruksjonen, som ble lansert i 2011, hindrer overslag selv ved de ekstremt h?ye tennspenningene som tennpluggen i 918 Spyder utsettes for. Isolatoren produseres av keramikk hvilket gir uvanlig stor dialektisk styrke. Dessuten har isolatorens spiss en spesiell form som forbedrer funksjonen ved kaldstart.
Tennpluggens elektrodekonstruksjon holder ogs? h?y klasse. SILMFR8A8G har en midtelektrode med en diameter p? bare 0,6 mm og er produsert av superlegert iridium. Dette beskytter den fra korrosjon for?rsaket av hete forbrenningsgasser og ginsterosjon selv ved h?yeste tennspenning og forbrenningstemperatur. P? jordsiden har NGK montert en s?kalt Square Platinum Electrode (SPE), en jordelektrode med konisk spiss og en liten rektangul?r platinablokk, lasersveiset p? undersiden av elektroden. Edelmetallet eroderer i prinsipp ikke. Dessuten gir elektrodens form utmerket forutsetning for optimal blanding. Jordelektroden har dessuten en kobberkjerne som forbedrer varmeavledning.

Fakta NGK
NGK er verdens ledende produsent av tennplugger og Lambda-sensorer. Selskapet driver produksjonsanlegg og salgsorganisasjoner over hele verden. Med totalt 12.000 ansatte, genererer selskapet en ?rlig omsetning p? rundt 2,2 milliarder euro. NGK er representert p? alle kontinenter og har ?tte salgsentre, elleve produksjonsanlegg og 14 salgsdivisjoner.
Fakta KGK
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 933 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy