Transport

Ingen streik i Norwegian

Norwegians kabinselskaper og Norwegian Kabinforening har kommet til enighet og det blir ingen streik i selskapene.
– Med tanke p? alle v?re reisende, alle ansatte og selskapene som er ber?rt er det gledelig at vi har oppn?dd enighet og at vi kan rette blikket fremover, sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos i Norwegian.
Kontaktpersoner:
Kommunikasjonsdirekt?r Anne-Sissel Sk?nvik, tel 97 55 43 44
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel. 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 93 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Similar Posts