Transport

Tobago indtager catwalken

Den 16. til 18. Maj er der glimmer og glamour p? Tobago. P? ?ens st?rste by Scarborough holdes Tobago Fashion Weekend. Her kan du opleve den nyeste mode en masse coole superstjerner.

Tobago er med p? moden
N?r du soler dig p? Tobagos smukke strande skal du selvf?lgelig v?re if?rt det mest trendy badet?j. Fredagens modeshow inspirerer dig til din n?ste super hotte bikini.
Det g?lder om at v?re med p? aller nyeste mode. Vi ved alle hvor hurtigt moden skifter, hurtigere end lynet. L?rdag og s?ndag viser designerne hvad du skal g? i lige nu. Skynd dig inden det skifter.
Der bliver l?bende offentliggjort hvilke designere der kommer og pr?senter deres fantastiske t?j. Det er f.eks. Tabii Just, Royalzclothing og Francis Hendy.
Tabii Just er smukt og milj?venligt t?j til den moderne kvinde. Medstifter og designer af Tabii Just, Tabitha St. Bernard boede i Trinidad og Tobago, indtil hun som 19 ?rig flyttede til New York for at designe smukt t?j.
Francis Hendy er ogs? fra Trinidad og Tobago. Hans t?j er meget popul?rt, is?r blandt de aller st?rste musikstjerner. Jay-Z, Beyonce, Rihanna og medlemmerne af Black Eye Peas er blandt de mange Francis Hendy kunder. T?jet er innovativt, kreativt og sexet.
Stjernerne tager tilbage til Trinidad og Tobago
Som en hver anden mode begivenhed, er Tobago Fashion Weekend sp?kket med stjerner. Det er is?r stjerner, fra Trinidad og Tobago som kommer tilbage og bakker op om den fashionable begivenheden.
Det er f.eks. Premier League klubben, Cardiff Citys angrebsspiller Kenwyne Jones der er fra Trinidad. Man kan ogs? m?de Shaka Hislop som p? Trinindad og Tobago er en fodboldlegende. Han var m?lmand p? Trinidad og Tobagos landshold ved holdets f?rste VM kamp. I dag er Shaka Hishop kendt som fodboldanalytiker p? sporstkanalen ESPN.
Ogs? den lokale musikscene er repr?senteret ved Tobago Fashion Weekend. Destra Garcia som er en popul?r Soca, eller Soul-calypso musiker som det ogs? hedder. Hun er kendt for et meget h?jt energiniveau n?r hun optr?der og for en excentrisk t?jstil, s? hun skal nok g?re begivenheden endnu mere festlig. Destra Garcia og Calypsomusikeren David Rudder vil g?ste Tobago Fashion Weekend.
N?r dagen er omme, er det afterparties der indtager scenen. De skal nok blive sjove. Trinidad og Tobago er kendt for at kunne holde et brag af en fest, faktisk siger man at ingen kan feste som de kan p? Trinidad og Tobago.
P? Tobagos Fashion Weekends hjemmeside kan du l?se mere og holde dig opdateret p? hvilke sp?ndende designere der kommer og viser dig h?jeste mode.
Tobago Fashion Weekend er en fantastisk mulighed for at opleve Trinidad og Tobagos moderne kultur. Til sommer kan du rejse med American Holidays via London kun 13.750 NOK
Til vinter kan du rejse med Apollo fra direkte fra Oslo til Tobago fra kun 15.998 NOK.

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogs? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enest?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider p? en profesjonell m?te. Vi tilbyr integritet, h?rdt arbeide, p?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Similar Posts