Transport

Premierevisning av Drägers nye alkol?s p? Gardermoen

06-05-2014 09:08 KGK Norge AS Nye Dräger Interlock 7000 premierevises p? Oslo Lufthavn Gardermoen (terminal innenlands) i hele mai hvor representanter fra KGK vil demonstrere nyheten. Interlock 7000 er en moderne l?s som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter f?reren i fokus. Ready when you are!

Interlock 7000 er en moderne l?s som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter f?reren i fokus. Ready when you are!
Nye Dräger Interlock 7000 vil premierevises p? Oslo Lufthavn Gardermoen (terminal innenlands) i hele mai hvor representanter fra KGK vil demonstrere nyheten.
Vi er veldig stolte og smigret over at Dräger valgte ? la KGK f? v?re f?rst i verden med denne produktnyheten, sier divisjonssjef Erik Eidem i KGK Norge AS. Bes?k oss gjerne p? stand for mer informasjon, og for ? f? v?re blant de f?rste som f?r pr?ve den nye alkol?sen. KGK i b?de Sverige og Norge vil starte levering av Dräger Interlock 7000 til kunder i uke 34/2014.
Med alkol?s installert i kj?ret?yet forhindrer man en person i p?virket tilstand ? kj?re sitt kj?ret?y. Dersom f?rerens utpust inneholder h?yere alkoholkonsentrasjon enn grensen for norsk lov, vil alkol?sen forhindre at motoren startes. Statens vegvesen frykter konsekvensene av rusp?virkede yrkessj?f?rer, og vil at alle kommuner skal kreve alkol?s i forbindelse med persontransport. Per i dag har ca. 4000 norske kj?ret?y montert alkol?s, mens det i Sverige allerede er installert 80 000 alkol?ser innenfor yrkestransporten, og 2/3 av alle svenske kommuner har stilt krav om alkol?s ved skoletransport.
Nye Dräger Interlock 7000 kan monteres i for eksempel personbiler, lastebiler, busser, motorsykler, anleggsmaskiner, tog, trikker og b?ter. Den kan kobles til sikkerhetssystem p? kraner, l?fteanordninger, trucker og annet verkstedssutstyr. Det er ogs? mulig ? bruke alkol?sen i passerings- og innloggingssystemer. Med en alkol?s montert p?virkes f?rerens holdning til alkohol og bilkj?ring, og bidrar dermed til ? forhindre alkoholrelaterte ulykker. N?r du installerer Dräger alkol?s s? inneb?rer dette en seri?s og forebyggende innsats – b?de for egne ansatte, og i kommunen og milj?et rundt.
KGK er hoveddistribut?r av Dräger alkol?s og alkotest i blant annet Sverige og Norge.

A to już wiesz?  Star Clippers topp 10 cruise i 2014/15

Om Interlock 7000
Ingen feilaktige ut?ndingspr?ver
Alkol?sen kan skille alkohol i ut?ndingsluft fra alkohol som f.eks. finnes i munnskyllevann, spylerv?ske eller h?ndsprit. Som bruker kan man f?le seg trygg p? at feilaktige pr?ver grunnet ytre p?virkninger ikke registreres.
Sikker og brukervennlig
Ingen ventetid! Oppvarmings- og oppstartstiden er s? kort at brukerne ikke vil merke den. Dräger Interlock 7000 har et tydelig fargedisplay og instruksjoner p? norsk. Dessuten har den flerfarget LED-skjerm for tydeligere veiledning av de vanligste instruksjonene.
H?y sikkerhet mot datainntrenging
Informasjonen i alkol?sen er kryptert. Alkol?sen er dessuten enkel ? montere i alle kj?ret?y og kan utstyres med b?de kamera og GPRS-modul for utvidede bruksomr?der som f.eks. f?reridentifikasjon.

Fakta om Dräger
Dräger er et internasjonalt ledende selskap innen medisinsk sikkerhet og teknikk. Siden 1889 har Dräger utviklet avansert utstyr og l?sninger som brukere over hele verden har tillit til. N?r Dräger produktene brukes er scenariet alltid det samme: liv st?r p? spill. Uansett om det er i kliniske situasjoner, industri-, gruve- eller under redningsoppdrag ? Drägers produkter beskytter, st?tter og redder liv.

Fakta om KGK
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 933 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy