Transport

Ny diamantskive gir hurtigere kapping

Norton Clipper lanserer en ny diamantskive for betong, armert betong og andre harde materialer. Den nye skiven, som har betegnelsen Duo Extreme+, er en videreutvikling av Duo Extreme og oppgis bl.a. ? gi hurtigere og mer bekvem kapping samt ha lengre levetid enn sin forgjenger.
Duo Extreme+ har U-formede uttak i diamantsegmentene, noe som gir hurtigere og mer friskj?rende kapping. Segmentene er 15 mm h?ye og gir derfor lang levetid p? skiven. Den nye skiven kapper opp til 20 % hurtigere og har opp til 20 % lengre levetid enn sin forgjenger i henhold til produsenten. Diamantsegmentene er av en ny type med h?yere og jevnere densitet og er lasersveisede p? stambladet med en ny metode som gir bedre holdfasthet. Dette gir igjen et sikrere arbeidsmilj?. Segmentene er videre trapesformede noe som gir et lavere vibrasjonsniv? og mer bekvem kapping for brukeren.
Den nye skiven er beregnet for t?rr- eller v?tkapping av betong, armert betong, harde materialer og diverse byggematerialer. Den finnes i dimensjonene 230mm, 300mm og 350mm for vinkelslipemaskiner, h?ndholdte bensindrivne maskiner samt gulv- og veisager.
?Med denne nye skiven kan kapping og saging av betong og armert betong gj?res p? kortere tid, samtidig som brukeren f?r et sikrere arbeidmilj? og mindre vibrasjoner.? sier Frithjof Kihle, salgsrepresentant for Norton Clipper hos Saint-Gobain Abrasives AS.
Se ogs? www.saint-gobain-abrasives.com

Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverand?r av slipeprodukter og inng?r i Saint-Gobain Abrasives som er verdens st?rste produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.
Vedlagte filer

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy