Biler

La salget ditt gnistre med VARTA? – bli en Batterimester!

Start-stopp-teknologien har endret batterimarkedet, og det betyr at vi m? endre m?ten vi selger og yter service p? batterier. For ? hjelpe deg med ? m?te disse kravene har VARTA? lansert VARTA? Batterimesterskap 2014, som vil l?pe fra 1. april til 14. juli.
Mesterskapet er et e-l?ringsprogram som introduserer deg for nye produkter og tjenester, og det er ?pent for alle verksteder. Det vil gi deg all den informasjonen som er n?dvendig for ? ?ke salget i verkstedet ditt, im?tekomme behovene til kundene dine bedre, vinne premier, ? og en sjanse til ? bli en Batterimester!
Meld deg p? n?!
Se mer p? https://batterychampion.varta-automotive.com/dk/home/

Johnson Controls Power Solutions, the global leader in lead-acid automotive batteries and advanced batteries for Start-Stop, hybrid and electric vehicles. In fact, our 50 manufacturing, recycling and distribution centers supply more than one third of the world?s lead-acid batteries to major automakers and aftermarket retailers. And through our innovations, we are building the advanced battery industry for hybrid and electric vehicles too: we were the first company in the world to produce lithium-ion batteries for mass-production hybrid vehicles. Our commitment to sustainability is also evidenced by our world-class technology, manufacturing and recycling capabilities.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Fredrik Hauge   #Nokian Dekk   #Nokian Hakka Blue   #Nokian Tyres Velger