Transport

Verdenspremiere p? Drägers nye alkol?s

Den nye generasjonen alkol?s er her! Dräger Interlock 7000 er en moderne l?s som med sin sikkerhet, hurtighet og brukervennlighet setter f?reren i fokus. Ready when you are!
Fredag 4.april var det verdenspremiere for Drägers nye alkol?s Interlock 7000. Premieren fant sted i Stockholm, og representanter for Dräger i Tyskland og Sverige var tilstede for ? presentere den banebrytende l?sen. Forh?ndsvisningen lokket til seg journalister, forhandlere, kj?ret?yprodusenter som Volvo og Scania, samt ulike svenske interesseorganisasjoner.
KGK er hoveddistribut?r av Dräger alkol?s og alkotest i blant annet Sverige og Norge. Vi er veldig stolte og smigret over at Dräger valgte ? la KGK f? v?re f?rst i verden med denne produktnyheten, sier divisjonssjef Erik Eidem i KGK Norge AS. Nye Dräger Interlock 7000 vil premierevises p? Oslo Lufthavn Gardermoen (terminal innenlands) i hele mai hvor representanter fra KGK vil demonstrere nyheten. Han sier avslutningsvis: KGK i b?de Sverige og Norge vil starte levering av Dräger Interlock 7000 til kunder i uke 34/2014.
Korte fakta om Dräger Interlock 7000
Ingen feilaktige ut?ndingspr?ver
Alkol?sen kan skille alkohol i ut?ndingsluft fra alkohol som f.eks. finnes i munnskyllevann, spylerv?ske eller h?ndsprit. Som bruker kan man f?le seg trygg p? at feilaktige pr?ver grunnet ytre p?virkninger ikke registreres.
Sikker og brukervennlig
Ingen ventetid! Oppvarmings- og oppstartstiden er s? kort at brukerne ikke vil merke den. Dräger Interlock 7000 har et tydelig fargedisplay og instruksjoner p? norsk. Dessuten har den flerfarget LED-skjerm for tydeligere veiledning av de vanligste instruksjonene.
H?y sikkerhet mot datainntrenging
Informasjonen i alkol?sen er kryptert. Alkol?sen er dessuten enkel ? montere i alle kj?ret?y og kan utstyres med b?de kamera og GPRS-modul for utvidede bruksomr?der som f.eks. f?reridentifikasjon.
H?yeste kvalitet. Testet, godkjent og trygg.
Med Dräger kan du f?le deg trygg p? at du f?r p?litelighet og m?lesikkerhet i verdensklasse.
Fakta Dräger
Dräger er et internasjonalt ledende selskap innen medisinsk sikkerhet og teknikk. Siden 1889 har Dräger utviklet avansert utstyr og l?sninger som brukere over hele verden har tillit til. N?r Dräger produktene brukes er scenariet alltid det samme: liv st?r p? spill. Uansett om det er i kliniske situasjoner, industri-, gruve- eller under redningsoppdrag ? Drägers produkter beskytter, st?tter og redder liv.
Fakta KGK
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 933 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet: www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy