Transport

Norwegian tilbyr ?Fast Track? p? lavprisbilletter

Denne uken lanserte Norwegian ?Fast Track? for alle reisende fra Stavanger lufthavn, Sola og Trondheim lufthavn, V?rnes. N? vil ogs? passasjerer med lavprisbilletter f? tilgang til tjenesten som vil gj?re reisen enda mer effektiv.
Denne uken lanserte Stavanger lufthavn, Sola og Trondheim lufthavn, V?rnes, et ?Fast Track?-tilbud som gir passasjerer muligheten til ? benytte seg av den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen. Tjenesten er allerede tilgjengelig p? Oslo lufthavn, K?benhavn lufthavn, Kastrup (CPH Express) og Stockholm lufthavn, Arlanda (Priority lane).
?Fast Track? er det siste av en rekke tjenester Norwegian tilbyr for ? gi kundene en bedre reiseopplevelse. Les mer om v?re tjenester i vedlagt pdf.
Norwegian tilbyr allerede ?Fast Track? til passasjerer med Flex-billetter. N? f?r ogs? passasjerer med lavprisbillett tilgang til tjenesten ved ? betale 75 kroner per strekning. Ved kj?p av lavprisbilletter, kan ?Fast Track? kj?pes som et tilvalg i det passasjeren bestiller reisen eller i etterkant.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 91 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Afghanistan   #Forsvarets Logistikkorganisasjon Presse   #Merk Ta   #Oslo Lufthavns