Biler

Continental er testvinneren

Continental ContiPremiumContact 5 gikk helt til topps i v?rens store dekktest utf?rt av NAF sitt medlemsblad Motor. Ogs? i andre store dekktester over hele Europa er det Continental som har g?tt av med seieren.
Det er v?r og i tradisjon tro kommer NAF sitt medlemsblad Motor ut med sin store sommerdekktest. Denne gangen ble 14 ulike sommerdekk testet, og Continental gikk helt til topps med sitt ContiPremiumContact 5.
?Continental har meget godt veigrep og er meget trygge ? kj?re b?de p? v?t og t?rr asfalt. Det har meget god styrepresisjon og gir deg aldri noen ubehagelige overraskelser. I tillegg er dekket b?de komfortabelt og stilleg?ende og er et godt valg for alle kj?reforhold. Det eneste minuset vi kan finne, er h?yere rullemotstand enn de beste,? heter det i en uttalelse fra juryen.
Continental fikk totalt 9,5 poeng, og vant testen foran Apollo, Nokian og Pirelli.
– Vi er stolte over ? ha vunnet den st?rste og mest grundige sommerdekktesten som finnes i Norge. ContiPremiumContact 5 har ogs? vunnet en rekke andre dekktester over hele Europa, s? det er ingen tvil om at dette er et sv?rt godt dekk, sier teknisk sjef hos Continental, Frank Larsen.
Motors sommerdekktest kj?res i samarbeid med Aftonbladet og Auto Motor og Sport i Sverige, Tekniikan Mailma i Finland og Auto Revue i Russland.
Continental med storeslem
Det er ikke bare Motor sin store dekktest som Continental har vunnet dette ?ret. Dekket ContiSportContact har g?tt til topps i tester utf?rt av de tyske magasinene Auto Bild Sportscars, Auto Club Europa og Auto Zeitung, mens ContiPremiumContact 5 gikk til topps i en stor test utf?rt av tyske Auto Motor & Sport nylig, samt svenske Vi Bilägare og finske Tekniikan Maailma. Ogs? SUV-dekket CrossContact vant nylig en stor dekktest utf?rt av tyske Auto Bild.
– Det er naturlig nok et kvalitetsstempel at vi vinner de fleste dekktestene i Europa, og det er spesielt g?y at dette ikke er noe nytt fenomen. Hos den internasjonale testorganisasjonen ICRT er de Continental som har h?yest snittkarakter av alle de siste ?rene, sier Frank Larsen.

Med en omsetning p? ? 33.3 milliarder i 2013, er Continental blant de ledende leverand?rer til bilbransjen over hele verden. Som leverand?r av bremsesystemer, systemer og komponenter for drivverk og chassis, instrumentering, infotainment l?sninger, kj?ret?y elektronikk, og dekk, bidrar Continental til ?kt kj?resikkerhet og globalt klimavern. Continental har i dag mer enn 178 000 medarbeidere i 49 land.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Hanne Gudding   #Karin Brun   #Kontaktpersoner Petter Berg   #Storebrand Personbiler