Pressemeldinger

Hyundai Motorsport med tre biler i Portugal.

Hyundai Shell World rally Team stiller for f?rste gang til start med tre biler i VM i rally.

Hyundai Motorsport vil for f?rste gang denne sesongen stille med tre biler til start i Rally Portugal til helgen. I tillegg til Thierry Neuville og Juho Hänninen vil den tredje bilen bli kj?rt av Dani Sordo med Marc Marti som kartleser. Etter sin f?rste podiumplassering i Mexico i mars har Hyundais rallyteam forberedt seg til fjerde runde i Portugal, med trening i Algarve-regionen og deltagelse i Fafe Rally Sprint der Sordo og Marti kj?rte inn til en sammenlagt 3. plass sist helg.
Les mer i vedlagte pressemelding.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

A to już wiesz?  Forbrukerr?det setter Continental p? topp

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy