Transport

?yvind Hasaas ny adm. direkt?r ved Oslo Lufthavn

26-03-2014 10:02 CET Oslo Lufthavn AS Styret ved Oslo lufthavn har ansatt ?yvind Hasaas som ny administrerende direkt?r. Hasaas (57) er i dag konsernsjef i solcelle-produsenten REC Solar ASA. Han er sivil?konom og har bred industriell og markedsmessig erfaring fra store internasjonale konsern som REC og Hydro.

Styret ved Oslo lufthavn har ansatt ?yvind Hasaas som ny administrerende direkt?r. Hasaas (57) er i dag konsernsjef i solcelle-produsenten REC Solar ASA. Han er sivil?konom og har bred industriell og markedsmessig erfaring fra store internasjonale konsern som REC og Hydro.
Hasaas vil inng? i Avinors konsernledelse og erstatte Nic Nilsen, som i h?st varslet at han ?nsker ? g? av som sjef for Oslo Lufthavn. Hasaas overtar jobben i l?pet av august.
– Jeg er sv?rt glad for at vi kan ?nske ?yvind velkommen som v?r nye administrerende direkt?r p? Oslo Lufthavn. Det har v?rt viktig for styret ? finne en god arvtager etter Nic Nilsen, som har utviklet Oslo lufthavn gjennom 15 ?r. ?yvind har bred ledererfaring innen store og komplekse organisasjoner i inn og utland hvor viktigheten av sikker og stabil produksjon har st?tt helt sentralt, sier konsernsjef Dag Falk-Petersen i Avinor AS.
– Jeg ser frem til ? overta stafettpinnen i fra Nic Nilsen og ? videreutvikle Oslo Lufthavn som en del av Avinor-konsernet. Jeg vil gj?re det jeg kan for ? sikre at terminalutbyggingen blir gjennomf?rt p? tid og innenfor gjeldende budsjettramme med minst mulige ulemper for brukerne av Oslo Lufthavn i utbyggingsfasen. Videre ser jeg frem til et godt samarbeide med ansatte i Avinor og andre partnere til beste for passasjerene, sier ?yvind Hasaas.
Kontaktperson: Konserndirekt?r kommunikasjon og merkevare, Egil Thompson: 93 48 00 12
Oslo Lufthavn AS eier og driver Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn. Oslo Lufthavn er et viktig kommunikasjonsknutepunkt i Norge med ca. 23 millioner reisende og mer enn 230 000 flybevegelser per ?r. Oslo Lufthavn AS er et heleid datterselskap av Avinor.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy