Transport

Star Clippers topp 10 cruise i 2014/15

Star Clippers, med sine tre store seilskip i Karibia og Middelhavet, giver et bud p? de 10 mest eksotiske, spennende og romantiske cruise i sesongen 2014/15. Her er det litt av hvert ? velge p?, og det er noe for b?de familier, par og den som vil reise alene p? cruise. Hver reise fremhever et aspekt av livet p? tre av verdens fineste seilskuter, fra de store kulturelle steder i Europa til de mest pittoreske kroatiske porter, de beste strendene i Karibia og de ??mest fasjonable stedene p? Balearene. Det er 16 dagers transatlantisk overfart, 3-4 dagers mindre turer og 7-10 dagers program. Om du vil oppleve og l?re noe nytt i ferien kan du ta et cruise hvor det er yogaundervisning. Du kan bruke dagene til ? slappe av p? dekk, lese en god bok, delta p? noen av vannsportsaktivitetene som arrangeres, ta en ?kt i trimrommet eller ganske enkelt bare ta livet med ro og nyte seilasen. Her er det sol, skip og sj? som st?r i h?ysetet.
Alle seilasene er inkludert full pensjon, underholdning og vannsportaktiviteter om bord.
1. Den store nyheten: Cuba
2014 er f?rste sesongen som Star Flyer seiler langs med Cuba?s kyst. Her er det rike muligheter til ? utforske kystlinjen, bes?ke pittoreske strender, kolonibyer og landsbyer. Du kan booke opphold enten f?r eller etter i Havana, som er mest kjent for sigarer, natteliv, arkitektur og Hemingway.
7 netters cruise fra Cienfuegos p? Star Flyer, avreise desember 2014 ? mars 2015, som bes?ker Cayo Blanco, Casilda, Cayman Brac, George Town, Cayo Largo, Archipelago De Los Canarreos og Cienfuegos koster fra ?1327,50 pluss ?195 i havneavgifter (prisene er inkludert 10% book tidlig rabatt ved booking f?r den 30.april 2014) (Fly tilkommer)
2. Beste tilskuerplass til Monaco Grand Prix
Star Flyer vil kun ha en seiling under Monaco Grand Prix i en serie seilinger med utgangspunkt i Monaco og Cannes. Skipet tilbringer hele Grand Prix dagen i den glamor?se havnen Monte Carlo, som er tett p? der hvor det hele hender, og deretter seile videre til Korsika og andre havner langs med den franske riviera. De fleste avgangene fra Monaco og Cannes vil bes?ke Scandola Nature Reserve p? Korsika, som er ny havn for Star Clippers i ?r. Omr?det er kjent for de dramatiske fjellformasjonene og fuglelivet, og er du heldig f?r du hav?rn.
7 netters cruise fra Cannes til Monaco, avreise den 24 mai 2014, koster fra ?1805 pluss ?225 i havneavgifter ( flybilletter og Grand Prix billetter er ikke inkludert)
3. Det beste for kropp og sjel
Star Clippers tilbyr gratis yoga- og meditasjonstimer til alle gjestene om bord Royal Clipper under de transatlantiske overfartene b?de om v?ren og h?sten 2014. Med ingenting annet enn ?pent hav som adspredelse, vil det v?re yogaundervisning p? Royal Clippers soloppvarmede teakdekk, under ?pen himmel. Det ultimative velv?re for kropp og sjel.
Christel Vollmer, utdannet yoga og meditasjonsl?rer, er tilbake hos Star Clippers etter at mange gjester?s ettersp?rsel. Hun vil ha daglig timer i Astanga yoga, mer kjent som poweryoga. Det vil v?re en tidlig morgentime ute p? dekk, samt en kveldstime like efter solnedgang etterfulgt av meditasjon. Christel vil ogs? holde foredrag om filosofien bak yoga og hvordan du kan vedlikeholde yogarutinen n?r du kommer hjem.
Christel vil v?re om bord p? Royal Clipper p? den 16 netters transatlantiske overfarten v?ren 2014 som seiler fra Barbados til Malaga, med avreise den 12.april 2014. Den koster fra ? 1695 pluss ?80 i havneavgifter. (fly tilkommer) Hun vil ogs? v?re p? den transatlantiske overfarten p? h?sten 2014, n?r Royal Clipper seiler fra Lisboa til Barbados, med havnetill?p i Casablanca, Safi og Tenerife. Avrejse den 6 november 2014 og koster fra ?1775 plus ?125 i havneavgifter. (fly tilkommer)
4. Det beste av Europas kultur
Opplev noen av Europas h?ydepunkter p? den 9 dagers seilturen fra Valetta til Malaga. Her bes?ker du La Goulette i Tunisia, hvor du kan ta deg videre til antikkmarkedet i Karthago; Mahon som er mest kjent for sit dramatiske havneomr?de og bekjentskap med Lord Nelson og Admiral Collingwood; Cartagena, en av de eldste byene i Spania som kan dateres 2000 ?r tilbake; og Motril med det vakre Alhambra palasset i Granada og Generalife Gardens.
9 netter med avreise 23 Oktober 2014 p? Star Clipper koster fra ?2215 pluss ?290 i havneavgifter. (fly tilkommer)
5. De hippe Balearene
Star Flyer vil seile en serie 7 dagers cruise fra yachtparadiset Palma de Mallorca under sommeren 2014, med bes?k p? de ulike baleariske ?yene ( Spanskekongens favoritter). Havnetill?pene vil v?re sm? og kun tilgjengelig for sm? skip, blant annet de s?vnige, men vakre ?yene Formentera og livlige Puerto Pollenca p? Mallorca.
Et 7 dagers cruise med start i Palma de Mallorca koster fra ?1720 pluss ?225 i havneavgifter. (fly tilkommer)
6. Spennende nytt cruise i Karibia
Royal Clipper vil tilbringe vinteren 2014/15 i Karibia og seile sine vanlige ruter p? Windward ?yene og Grenadinene, med start fra Barbados. Men har et nytt og spennende cruise i den s?rlige del av Karibia. Det er avreise fra Barbados, og det 14 dagers lange cruise bes?ker 4 steder i Venezuela; ABC ?yene Aruba, Bonaire og Curacao i hollandske Karibia, samt Grenadinene og St Lucia.
14 dagers cruise med avreise fra Barbados den 28 mars 2015, koster fra ?3123 (inklusive 10% book tidlig rabatt om det bookes f?r 30 april 2014) pluss ?390 i havneavgifter. (fly tilkommer)
7. Mini-cruise er den nye lang-weekend
Royal Clipper vil seile tre korte cruise i 2014, fra Venezia (3 netter), fra Roma (4 netter) og fra Malaga (5 netter). Venezia cruiset g?r i land i Rovinj i Kroatia og Piran i Slovenia. Malagacruiset bes?ker Balearene og Roma-avgangen seiler til Korsika og Sardinia. Star Clipper har et 3 dagers cruise den 31.mai fra Athen, som bes?ker Mykonos og Hydra. Star Flyer gj?r et 4 dagers cruise fra Cannes den 3 juni med bes?k i St. Tropez, Calvi og Rapaollo med mulighet til et bes?k i Portofino.
Tre dagers cruise med Star Clipper fra Athen med avreise den 31 mai 2014, koster fra ?735 pluss ?95 i havneavgifter. (fly tilkommer)
8. Vi vil oppdage og l?re, selv om vi er p? ferie
Under Star Clippers cruise i Middelhavet vil det v?re forelesninger i Middelhavshistorie om bord p? skipet. Forelesningene vil v?re med Dr Renate Scheiper, arkeolog, suksessrik forfatter og ekspert p? middelhavsregionen. Hun vil v?re om bord p? Star Clipper den 3 o, g 10 mai og holde foredrag b?de p? engelsk og tysk der tar for seg historie, arkitektur og gresk mytologi i de havnene som skipet legger til. Cruiset den 3 mai vil bes?ke Mykonos, Kos, Patmos, Kusadasi, Dikili og Canakkale. Mens avgangen den 10 mai legger til i Canakkale, Limnos, Mount Athos, Skopelos, Skiathos og Poros.
Begge cruise koster fra ? 1720 pluss ?225 i havneavgifter. (fly tilkommer)
9. Naturscenerier ingen kan overg?
G? ikke glipp av Star Clipper sin spektakul?re 11 dagers reise fra Athen til Venezia, hvor den g?r i land p? de mest vakre og ikoniske steder i ?stre Middelhavet. Reisen g?r fra vakre Mykonos med de ber?mte vindm?llene, til dramatiske og ud?delige Santorini, med sine vulkanske klippeformasjoner, Katakolon (Olympia) og Korfu med statlige venezianske arkitektur og grasi?se sypresser. Videre seiler skipet til Kotor i Montenegro, som ligger i enden av fjorden, omringet av fjell, og tilslutt Dubrovnik som er det perfekte bevarte middelhavssenter. De siste tre havnetill?p er de vakreste byene i Adriaterhavet; Korcula; Hvar omringet av lavendelenger, og yachtfavoritten Mali Losinj.
11 dagers cruise med avreise den 13 september 2014 koster fra ?2700 pluss ?355 i havneskatter. (fly tilkommer)
10. Vi blir aldri lei vakre strender
Utforsk noen av de vakreste strender i Karibia p? Star Clippers Treasure Islands program. Du kan seile fra St. Maarten (som har enest?ende strender), og g? i land p? Anguilla, kjent for de myke, hvite sandstrender; Virgin Gorda og Jost van Dyke p? De Brittiske Jomfru?yene, der gir en ny fortolkning av konseptet laid-back strandliv; St Kitts, med lange, ur?rte strekker av sandstrender; og chic St. Barths, hvor den vakre bukten Shell Bay ligger en kort g?tur fra byen Gustavia.
7-dagers cruise med avgang 8 og 22 mars koster fra ? 1440 ( inkludert 10% book-tidlig rabatt om det bestilles f?r 30 april 2014) pluss ?195 i havneskatter. (fly tilkommer)
For flere bilder ta kontakt med Christine Engen p? [email protected]

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogsa? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enesta?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider pa? en profesjonell ma?te. Vi tilbyr integritet, ha?rdt arbeide, pa?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Similar Posts