Transport

Oslo vinner pris som “Best Destination Experience” under bransjemessen Cruise Shipping Miami

Oslo ble i g?r, 12.03. premiert som ?Best Destination Experience, Independent Tours? i Cruise Insight Magazines ?rlige evaluering av cruisedestinasjoner i 2013. Prisen ble delt ut under Cruise Shipping Miami som er cruisen?ringens st?rste bransjetreff. VistiOSLO og Oslo Havn representerer hovedstaden p? Cruise Norway?s stand som samler over 40 havner langs norskekysten. Messen arrangeres i ?r for 30. gang og den norske standen er sentralt plassert sammen med de andre nordiske og baltiske landene.
Cruise Insight Magazine oppfordret cruiserederiene til ? evaluere anl?pshavnene, og Oslo sk?ret h?yest p? beste individuelle opplevelse. Blant cruisepassasjerene som kommer til Oslo kj?per om lag halvparten utflukt gjennom rederiet. Resten av passasjerene velger ? se Oslo p? egen h?nd, og mange av disse velger ? kj?pe et Oslo Pass som blant annet gir fri adgang til attraksjoner og fri offentlig transport. Oslo ligger vel til rette med sv?rt sentrale cruisekaier og kort avstand til sentrum og attraksjoner.
?Prisen er en honn?r til Oslo som cruisedestinasjon med spennende og tilgjengelige attraksjoner og en inspirasjon til videreutvikling av Oslo som attraktiv cruisehavn. VisitOSLO har i mange ?r arbeidet m?lrettet mot dette segmentet, blant annet gjennom nettverkene Cruise Norway og Cruise Baltic, sammen med Oslo havn og direkte med cruiserederiene. Dette er en hyggelig anerkjennelse av at Oslo som by og produktet vi har bidratt til ? utvikle er popul?rt blant cruisepassasjerene og bransjen?, sier en stolt Eva Britt Kornfeldt, prosjektleder for cruise hos VisitOSLO.

VisitOSLO as er markedsf?ringsselskapet for Osloregionen. Firmaet er organisert som et aksjeselskap der aksjon?rene best?r av bedrifter i regionen som driver reiselivsrelatert virksomhet. VisitOSLO as har et omfattende samarbeid med Oslo kommune. VisitOSLO as har f?lgende operative avdelinger: kongress, destinasjonsmarkedsf?ring/mediebearbeiding, web og turistinformasjon. VisitOSLO har ogs? en sentral vertskapsrolle ved internasjonale arrangement i byen v?r, og h?y kompetanse n?r det gjelder tilrettelegging av presse- og informasjonssentra og tjenesteyting til arbeidende presse.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy