Transport

Norwegian k?ret til ?rets beste lavprisselskap

Norwegian har blitt k?ret til ?rets beste lavprisselskap 2014 av Air Transport News. Prisen ble delt ut i Istanbul i g?r kveld. ? Denne utmerkelsen betyr mye for oss, sier Bj?rn Kjos.
– Denne utmerkelsen betyr mye for oss og jeg vil takke alle passasjerene og juryen som har gitt Norwegian disse fantastiske skussm?lene. Jeg vil ogs? takke alle i Norwegian som hver eneste dag gj?r sitt ytterste for v?re reisende. Prisen som ??rets beste lavprisselskap? beviser at nye fly, hyggelig service og lave priser verdsettes h?yt, sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos.
Om Air Transport News Awards
Det er Air Transport News sine lesere som har stemt p? at Norwegian skal bli ??rets beste lavprisselskap? og en jury best?ende av internasjonale bransjeeksperter som har valgt Norwegian som vinner. Les mer om prisen her.
Norwegian ble i fjor k?ret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.
Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 89 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy

Tagi: #Block Berge Bygg   #HMS   #Yngvar Karlsen