Biler

– De beste dekkene skal du ha bak

– De beste dekkene skal du ha bak
06-03-2014 12:09 CET Continental Dekk Norge Dekk slites forskjellig og Continental er helt klare i sin anbefaling: De beste dekkene b?r monteres p? bakhjulene.

Dekk slites forskjellig og Continental er helt klare i sin anbefaling: De beste dekkene b?r monteres p? bakhjulene.
De l?rde strides om de beste dekkene b?r monteres foran eller bak p? bilen. Ettersom de fleste biler p? markedet i dag har forhjulstrekk mener mange at de beste dekkene b?r monteres foran, men det er ikke Continental enig i.
– Vi er helt klare p? dette hos oss i Continental, og det er at de beste dekkene b?r v?re bak. For uerfarne f?rere er dette det tryggeste. I ekstreme situasjoner er det mer skummelt om det slipper p? bakdekkene enn om det slipper p? fordekkene, og med gode dekk bak har man en god mulighet til ? unng? en utforkj?ring p? glatt f?re, sier Frank Larsen, Technical Manager hos Continental.
Mange f?r problemer p? glatte norske vinterveier, og gode dekk er livsviktig. Samtidig viser en unders?kelse Continental har gjort i samarbeid med Infact at spesielt unge f?rere tror de er bedre til ? kj?re bil enn gjennomsnittet.
44,5% av de mellom 18 og 29 ?r mener de er bedre enn gjennomsnittet til ? kj?re bil. Bare 21,1% av de mellom 45 og 64 ?r mener det samme. I samme unders?kelse kommer det frem at 32,5% av alle menn mener de er bedre til ? kj?re bil enn gjennomsnittet, mens bare 18,6% av kvinnene mener det samme.
– Jeg blir litt betenkt n?r jeg ser disse resultatene med de unge og menns overdrevne tro p? egne ferdigheter. Unge menn er ogs? overrepresentert p? ulykkesstatistikkene, og vi vet samtidig at mange unge slurver med dekksikkerheten. Hvis vi kan f? denne gruppen til ? kj?re med bedre dekk, og ogs? tenke p? at de beste dekkene b?r v?re bak, vil vi begrense antallet ulykker, sier Larsen.

A to już wiesz?  Juno Hänninen (FIN) f?r WRC-sete hos Hyundai

Med en omsetning p? ? 33.3 milliarder i 2013, er Continental blant de ledende leverand?rer til bilbransjen over hele verden. Som leverand?r av bremsesystemer, systemer og komponenter for drivverk og chassis, instrumentering, infotainment l?sninger, kj?ret?y elektronikk, og dekk, bidrar Continental til ?kt kj?resikkerhet og globalt klimavern. Continental har i dag mer enn 178 000 medarbeidere i 49 land.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy