Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt viser interesse for Calix

Calix i Eskilstuna fikk bes?k av Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt onsdag 6. mars 2014.

Calix styreleder og eier Gunnar Bark var glad for oppmerksomheten og synes det var spennende ? h?re hvorfor statsministeren ville bes?ke Calix. Bes?ket i Eskilstuna beskrives som en del av statsministerens periodiske reiser i Sverige. Statsminister Fredrik Reinfeld traff i tillegg Fredrik Andreassen som er administrerende direkt?r for Calix, samt ansatte og l?rlinger p? Calix-fabrikken for en samtale om selskapets positive utvikling b?de i Sverige og internasjonalt. Han fikk en presentasjon av firmaet, og muligheten til ? stille sp?rsm?l til de ansatte. Etter presentasjonen og sp?rsm?lene fulgte en omvisning i Calix fabrikk der statsministeren, blant annet ble undervist av installat?ren Tilda Nordin om hvordan en motorvarmer blir til. ?- Det er et selskap med svenske eiere og en del av den svenske industrihistorie. Videre er det et selskap som rekrutterer nye ansatte og har en h?y eksport andel, og det foreg?r i Eskilstuna, sa Fredrik Reinfeldt. – Vi reiser rundt for ? se ulike produksjonsforhold i Sverige, uttalte statsminister Fredrik Reinfeld.

Se intervju med Fredrik Reinfeldt her
Fakta om Calix
Calix AB er et 100% svensk selskap basert p? en sammensl?ing av to gamle ?rverdige selskap i Eskilstuna; Nickelbolaget i Eskilstuna AB og AB Carl Särenholm Calix leverer verdensledende, innovative systeml?sninger innen forvarming av motor, kupé og batteripakker til alle kj?ret?y. I produktportef?ljen inng?r ogs? batteriladere, fjernkontroller/timere og h?yspenningskabler til kj?ret?y og fritidsb?ter. Calix har hatt virksomhet siden 1950-tallet og har verdens fremste bilprodusenter som sine kunder. Selskapet har i mange ?r v?rt godkjent innenfor kvalitetsstandarder som ISO, Q1og TS. Utvikling og produksjon foreg?r i selskapets anlegg i Eskilstuna. Calix AB er et privateid, 100% svensk selskap som inng?r i Calix Group AB. Mer informasjon om Calix er tilgjengelig p?: www.calix.no

Fakta om KGK
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 933 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Authors

Related posts

Top