Transport

Star Clippers med to nye ruter i Middelhavet til sommeren

03-03-2014 12:59 CET United Spirit Nordic & Spirit Company Star Clippers er et privat cruiseselskap med svenske eiere. De tre seilskutene er bygd etter gamle klippertradisjoner og er et fantastisk syn der de glir gjennom b?lgene for fulle seil. Skipene g? inn i sm?, ur?rte havner, og giver en annerledes cruiseopplevelse. Om bord kan gjestene nyte aktiviteter, underholdning, service og atmosf?re som om de var p? en privat yacht.

Star Clippers er et privat cruiseselskap med svenske eiere. De tre seilskutene er bygd etter gamle klippertradisjoner og er et fantastisk syn der de glir gjennom b?lgene for fulle seil. Skutene er i Middelhavet p? sommeren og i Karibia om vinteren. De kan maksimum ta 170 eller 227 passasjerer. Fordelene med sm? skip er mange. F?rst og fremst s? kan skipene g? inn i sm?, ur?rte havner, og giver en annerledes cruiseopplevelse. Om bord kan gjestene nyte aktiviteter, underholdning, service og atmosf?re som om de var p? en privat yacht.
Star Clippers er regnet som en av de fremste og beste p? spesialcruise i Europa og Karibia.
NYHET! Det er kommet to nye turer i programmet til sommeren. Her er det muligheten til ? oppleve Hellas og Frankrike p? en kort seiltur p? enten 3 eller 4 netter.
Star Clipper 31 mai? 3 juni 2014, fra ?735 per person i dobbelkahytt pluss ?95 i havneskatter (fly kommer i tillegg)
L?rAthen, Hellas
Avreise 21.45
S?nMykonos, Hellas
ManHydra, Hellas
TirAthen, Hellas
Ankomst 07.00

Star Flyer 3-7 juni 2014, fra ?985 per person i dobbelkahytt pluss ?130 i havneskatter (fly kommer i tillegg)
Tir3-Jun-14Cannes, France?avreise 22.00
Ons4-Jun-14St.Tropez (strandmorgen), Frankrike,
St.Tropez (i havn ettermidag), Frankrike
Tor5-Jun-14Calvi, Korsika
Fre6-Jun-14Rapallo (ferje til Portofino), Italia
L?r7-Jun-14Monaco, Monaco?ankomst 07.00

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i K?benhavn som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og ?stersj?en og gjennem s?sterorganisasjoner ogsa? i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i v?r tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enesta?ende erfaring og evnen til at utf?re en sterk kampagne og arbeider pa? en profesjonell ma?te. Vi tilbyr integritet, ha?rdt arbeide, pa?litelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy