Pressemeldinger

Hyundai klar for nye rallyutfordringer i Mexico

Etter to runder p? asfalt og sn?, er det n? grus i Mexico som gjelder for Hyundai Shells rally team. Sammen med f?rstef?rer Thierry Neuville (B) blir det Chris Atkinson (AUS) som skal forsvare Hyundais ?re i Mexico.
Siden Rally Sweden har teamet v?rt i Syd-Spania for ? forberede seg til Rally Mexico som g?r i opp til 2 700 meters h?yde, en ekstra p?kjenning for b?de bil og f?rere. Hyundais m?l er, som tidligere, ? f? begge biler til m?l. I tillegg er dette f?rste gang teamet beveger seg til en annen verdensdel, noe som stiller nye krav til logistikk og lokal tilpasning.
For ytterligere informasjon og intervju med Neuville, Atkinson og teamsjef Michel Nandan, vennligst se vedlagte originale pressemelding fra Hyundai Motorsport.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #motorsport-f?rerehyundai shell world rally teamhyundai motorsport