Pressemeldinger

Hyundai i Geneve

Bilde: Nye Genesis
I tillegg til konseptbilen Intrado, drevet med hydrogen, vil Hyundai vise den nye Genesis for et europeisk publikum i Geneve. Genesis er en luksuri?s sedan, prim?rt laget for det amerikanske og koreanske markedet, som viser bredden i Hyundais produktspekter og at Hyundai ogs? kan levere luksuri?se h?yteknologiske premiumbiler. Et begrenset antall av denne bilen vil bli solgt i Europa, men forel?pig er ikke dette vurdert av den norske import?ren. Bilen har en 3,8 liters V6 GDI motor og en 8-girs automatisk girkasse. Den er ogs? oppsatt med HTRAC firehjulstrekk.
I tillegg vil Hyundai ogs? vise i20 WRC, ix35 Hydrogen, Santa Fe og Grand Santa Fe
F?lg Hyundais pressekonferanse i morgen tirsdag kl. 11:45 -12:00 p? web, mobil eller Facebook p? http://new.livestream.com/accounts/6386214/events/2786227/player_embed eller se redigerte h?ydepunkter p? http://www.youtube.com/user/HYUNDAIMOTOREUROPE
Hyundaistanden finner du i Hall 1, stand 1040

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.
Vedlagte filer
Word-dokument

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #idea of the year 2011automotivebilbilelektronikkbilindustricontinentalcontinental tyresdekkdekkbransjenpersonbiltiressommerdekk