Transport

Norwegian med ny sommerrute fra Oslo til Montenegro

Norwegian lanserer ny rute fra Oslo til Montenegro i perioden 27. juni til 16. august.
P? fredager i perioden 27. juni til 16. august flyr Norwegian til Tivat-flyplassen ved Kotorbukta, som ligger p? UNESCOs verdensarvliste. Montenegro ligger langs Adriaterhavskysten og kan blant annet by p? vakre strender, rik kultur og flotte fotturer i fjellet.
Norwegian er det f?rste og eneste selskapet som tilbyr direkte ruteflygninger fra Oslo til Montenegro. Billettene legges ut for salg i dag klokken 10.00.

Kontaktperson:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 416 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 89 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Similar Posts