Transport

Ny navrondell gir raskere sliping

Flexovit lanserer en ny navrondell, Mega-Line MaXX Cut, som har 4 ? 8 ganger lengre levetid enn tradisjonelle navrondeller og dessuten sliper vesentlig raskere i henhold til produsenten.
Den nye navrondellen Mega-Line MaXX Cut finnes i dimensjonene 115, 125, 180 og 230mm og er beregnet for sliping av st?l, st?pejern, rustfritt og h?ylegert st?l med vinkelslipemaskin. Den er spesielt godt egnet for lave arbeidstrykk og store kontaktflater, samtidig som den gir jevn og konstant avvirkning selv p? h?ylegert st?l.
I Mega-Line MaXX Cut benyttes keramisk aluminiumoksid som slipemiddel. Slipemidlet er meget aggressivt og holdbart, noe som gj?r at den nye navrondellen har h?yere avvirkning og lengre levetid enn tradisjonelle navrondeller i henhold til produsenten. Takket v?re det aggressive slipemidlet, gir Mega-Line MaXX Cut ogs? lavere energiforbruk og kaldere sliping uten risiko for brenning av arbeidsstykket. Den gir h?y avvirkning selv ved lave arbeidstrykk, noe som gj?r at den er behagelig og komfortabel ? bruke.
I Flexovits Mega-Line MaXX sortiment inng?r ogs? kappeskiver i 115mm ? 230mm diameter samt navrondeller i 115mm ? 230mm diameter, der 180 og 230mm er spesielt beregnet for bruk i h?yfrekvente eller turbindrevne maskiner.
?Med Mega-Line MaXX Cut reduseres den totale slipekostnaden betraktelig og ved at man kan benytte et lavere slipetrykk og likevel f? h?y avvirkning blir slipingen mer komfortabel og mindre krevende for operat?ren.? sier Audun Hjelseth, salgssjef hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Se ogs? www.saint-gobain-abrasives.com

Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverand?r av slipeprodukter og inng?r i Saint-Gobain Abrasives som er verdens st?rste produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.
Vedlagte filer

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy