Transport

Veidekke bygger dobbeltspor nord for Stockholm

Veidekke Entreprenad har f?tt i oppdrag av Trafikverket ? bygge ca to kilometer dobbeltspor langs Ostkustbanen i n?rheten av Gävle, 16 mil nord for Stockholm. Kontrakten er verdt cirka 130 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Veidekkes kontrakt gjelder arbeider p? strekningen fra Skutskär til Furuvik, og det er en del av en st?rre opprustning for ? ?ke kapasiteten langs hele Ostkustbanen og en strategi for ? flytte transport fra vei til jernbane. Byggeoppdraget omfatter ogs? bygging av tre broer, ombygging av riksveg 76 samt flere andre mindre anleggsoppgaver.

– Dette er et spennende og utfordrende prosjekt p? mange m?ter. For ? inkludere alle i prosjektet har Veidekke en modell for involvering som vi skal benytte i prosjektet. Det gj?r at vi sammen med kunden og samarbeidspartnere gjennom bedre planlegging skal bygge mer effektivt med bedre kvalitet p? kortere tid, sier prosjektleder Hans Perbjörs i Veidekke Entreprenad, Anlegning ?st.

Arbeidene starter opp i mars, og skal avsluttes i 2016.
For mer informasjon kontakt:
Prosjektleder Hans Perbjörs, Veidekke Entreprenad, tlf +46 70 544 98 28, [email protected]
Regionssjef Marcus C Nilsson, Veidekke Entreprenad, tlf +46 76 840 05 56, [email protected]
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, Veidekke ASA, tlf 90 55 33 22, [email protected]

Veidekke er et av Skandinavias ledende entrepren?rselskap og eiendomsutviklere med en omsetning p? 20 milliarder kroner (2012) og 6.300 ansatte. Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. V?re verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. V?re m?l for HMS er likestilt med v?re ?konomiske m?l. Veidekke kjennetegnes ved en sterk bedriftskultur med involvering og medeierskap som viktige byggesteiner. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i konsernet. Selskapet er notert p? Oslo B?rs, og har siden starten i 1936 alltid g?tt med overskudd.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy