Transport

Norwegian mottar jubileumsfly fra Boeing

Norwegian har nettopp mottatt Boeings fly nummer 1000 av typen 737 med Sky Interior. Norwegian har den st?rste fl?ten med Sky Interior i Europa. Denne typen interi?r ?ker komforten om bord og gir bedre plass til h?ndbagasje.
I dag mottok Norwegian to fabrikknye fly av typen Boeing 737-800. De to flyene landet p? Oslo lufthavn tirsdag morgen. Et av flyene er Boeings jubileumsfly nummer 1000 med det s?kalte Sky-interi?ret. Med de to nye flyene er Norwegians fl?te med Sky Interior-fly den st?rste i Europa.
Det er helt avgj?rende for Norwegian ? tilby passasjerene en god og komfortabel reiseopplevelse, noe Boeings Sky Interior bidrar med gjennom st?rre romf?lelse, bedre plass til h?ndbagasje og mer komfortabel belysning.
Nye og mer milj?vennlige fly
Norwegian n? f?tt levert fire av totalt 14 Boeing 737-800 i 2014. I tillegg f?r selskapet ytterligere fire 787 Dreamlinere i l?pet av f?rste halv?r. Selskapets flyfl?te har en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r, hvilket gj?r den til en av de mest moderne og milj?vennlige i Europa.
Om Sky Interior
Siden 2010 har Norwegians 737-fly blitt levert med Sky Interior. Interi?ret gir passasjerene en bedre reiseopplevelse med st?rre plass til h?ndbagasje, mer behagelig belysning i kabinen og generelt sett st?rre plass. Besetningen kan ogs? simulere solnedgang og soloppgang og dermed forbedre komforten og stemningen om bord. Les mer om Sky Interior her.
Se flere bilder vedlagt.
Kontaktperson for pressen:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 454 56 012

Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 128 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 89 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,8 ?r (per januar 2014). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy