Transport

Calix oljevarmer forlenger livet til girkassen

I mange ti?r har Calix v?rt verdensledende n?r det gjelder elektriske motorvarmere til kj?ret?yindustrien. Firmaet er systemleverand?r til blant annet jordbruksmaskiner fra de velkjente varemerkene John Deere, Massey Ferguson, Valtra, Fendt samt Claas.

I produksjonen monteres et sikkert og godkjent Calix kabelsystem sammen med varmer. Calix har utviklet et antall varianter oljevarmere med lav overflatetemperatur som er beregnet kun for oljer i girkasse eller motorer.
Form?let med oljevarmeren er ? forbedre oljens egenskaper ved lave temperaturer, hvilket reduserer slitasje p? inng?ende komponenter som pumpe m.m.
I sortimentet finnes totalt syv ulike varianter som dekker flertallet av dagens jordbruksmaskiner.

Fakta om Calix
Calix AB er et 100% svensk selskap basert p? en sammensl?ing av to gamle ?rverdige selskap i Eskilstuna; Nickelbolaget i Eskilstuna AB og AB Carl Särenholm Calix leverer verdensledende, innovative systeml?sninger innen forvarming av motor, kupé og batteripakker til alle kj?ret?y. I produktportef?ljen inng?r ogs? batteriladere, fjernkontroller/timere og h?yspenningskabler til kj?ret?y og fritidsb?ter. Calix har hatt virksomhet siden 1950-tallet og har verdens fremste bilprodusenter som sine kunder. Selskapet har i mange ?r v?rt godkjent innenfor kvalitetsstandarder som ISO, Q1og TS. Utvikling og produksjon foreg?r i selskapets anlegg i Eskilstuna. Calix AB er et privateid, 100% svensk selskap som inng?r i Calix Group AB. Mer informasjon om Calix er tilgjengelig p?: www.calix.no

Fakta om KGK
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 933 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet:www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Jon Sj   #PFOS   #Samfunnsoppdraget Sikre