Transport

Ny innfellingssats til Calix bilvarmesystem

Med den nye innfellingssatsen fra Calix kan inntakskabelen til ditt elektriske bilvarmesystem monteres p? en enda penere og mer diskret m?te, samtidig som det blir enklere ? komme til med ladekabelen.
Innfellingssatsen selges som tilbeh?r og passer til alle dagens inntakskabler fra Calix.
Veil. pris er kr. 120,- inkl.mva.
Fakta om Calix
Calix AB er et 100% svensk selskap basert p? en sammensl?ing av to gamle ?rverdige selskap i Eskilstuna; Nickelbolaget i Eskilstuna AB og AB Carl Särenholm Calix leverer verdensledende, innovative systeml?sninger innen forvarming av motor, kupé og batteripakker til alle kj?ret?y. I produktportef?ljen inng?r ogs? batteriladere, fjernkontroller/timere og h?yspenningskabler til kj?ret?y og fritidsb?ter. Calix har hatt virksomhet siden 1950-tallet og har verdens fremste bilprodusenter som sine kunder. Selskapet har i mange ?r v?rt godkjent innenfor kvalitetsstandarder som ISO, Q1og TS. Utvikling og produksjon foreg?r i selskapets anlegg i Eskilstuna. Calix AB er et privateid, 100% svensk selskap som inng?r i Calix Group AB. Mer informasjon om Calix er tilgjengelig p?: www.calix.no
Fakta om KGK
KGK er distribut?r for verdens ledende produsenter av tekniske h?ykvalitets produkter innen bil- og maritim sektor. KGK er en familiebedrift med 60 ?r i bransjen og har 800 ansatte. Konsernet opererer i Sverige, Norge, Finland, Estland, Latvia og Litauen med en omsetning p? ca. tre milliarder svenske kroner. KGK er markedsleder i Norden og representerer over 100 merker som Hella, ZF, Dräger, NGK, VDO, Webasto, Thule, Zirkona og Suzuki. Mer informasjon om KGK produkter er tilgjengelig p? nettstedet: www.kgk.no

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy