Transport

Bruk eget betalingskort ? f? rabatt p? Statoil

I dag lanseres en ny og enkel ordning som lar statoilkunder registrere et hvilket som helst bank- eller kredittkort for ? f? rabatter og fordeler p? kj?p av drivstoff og bilvask.
– Statoil EXTRA er et kundeprogram som gj?r det enklere for kunden ? f? gode rabatter og tilbud n?r de handler p? en statoilstasjon. Hver gang de bruker sitt registrerte kort til ? fylle bensin eller vaske bilen, vil kj?pet bli lagt til Statoil EXTRA kontoen deres, forteller Inger Cecilie Ballestad, Loyalty and CRM Manager og prosjektleder for lanseringen av kundeprogrammet.
EXTRA enkelt
I det nye lojalitetskonseptet er alle fordeler samlet i ett system, og tildeles automatisk n?r kunden betaler med sitt registrerte kort. Det beste med Statoil EXTRA er at kundene ikke f?r nok et kort ? holde styr p?. De kan melde seg inn ved ? bruke et hvilket som helst bank- eller kredittkort.
– Alle stasjonskundene v?re kan melde seg inn i Statoil EXTRA, b?de de med Statoilkort og de som i dag betaler med bankkort, sier Inger Cecilie Ballestad. – Det er enkelt ? registrere seg med eget bankkort. Kunden trekker kortet i kortleseren ved kassen og taster inn mobilnummeret sitt, mottar et elektronisk skjema p? mobilen som m? fylles ut ? det er veldig enkelt og hele prosessen tar under et minutt. Kunden kan ogs? registrere seg p? statoil.no, via Statoil-appen eller ved ? sende en SMS med kodeord EXTRA til 2210.
Enklere ? f? vaskerabatt
Ved lansering vil alle kunder som registrerer seg f? 50 ?re per liter i drivstoffrabatt ut mars. Etter lanseringstilbudet vil EXTRA kunder f? en fast drivstoffrabatt p? 20 ?re per liter. Statoil EXTRA kundene vil ogs? f? egne EXTRA tilbud i stasjonskampanjene.
– I tillegg kan vi endelig tilby elektronisk vaskekort med automatisk telling som holder orden p? ordningen som gir kundene hver sjette bilvask. Dette har vi ventet p? i mange ?r, og ved lansering trenger man ikke lenger stempelkortet i papir. En del av v?re kunder opererer med flere papirkort, noen ganger mister de dem, eller glemmer ? ta det med seg inn p? stasjonen. Med Statoil EXTRA kan stasjonsmedarbeideren enkelt se n?r kunden skal f? en gratis bilvask, uten papirkortet, avslutter Ballestad.
Kunder med stempelkort kan f? overf?rt sine stempel til EXTRA kontoen sin ved ? henvende seg i kassen p? en statoilstasjon.
For ytterligere informasjon, kontakt:
Cathrine Myhren, kommunikasjonsr?dgiver Statoil Fuel & Retail Norge, +47 400 75 600,
[email protected]

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Icelandair Icelandair   #New York   #PR   #USA