Pressemeldinger

Pr?v nye Hyundai i10 i vinter!

Hyundais nye i10 er klar for testing (kun journalister)

De f?rste omtalene av nye Hyundai i10 har v?rt sv?rt positive, s? benytt anledningen til ? bli bedre kjent med nykommeren n?. Vi har pressebiler tilgjengelig, s? ta kontakt for testkj?ring.
Nye i10 er en t?ffing som gjerne stiller opp i duell mot konkurrenter som Mitsubishi Space Star, Skoda Citigo, VW UP! eller Polo. Hyundai i10 m?ler ogs? gjerne krefter med Ford Fiesta eller Toyota Yaris. Pressebilene har 1,2 liters motor med 87 hk (Premium) og prisen er 179 950,-. Startpris for i10 er 124 950,-. Se for ?vrig vedlagte produktark.
Nykommeren er en helt annen bil en sin forgjenger og vant nylig AUTOBEST 2014. Juryen fremhevet blant annet i sin uttalelse at nye i10 er en romslig bil med h?y kvalitet. Bilen ble testkj?rt p? bane i Serbia og imponerte der juryen med sine kj?reegenskaper. P? de to neste plassene kom Peugeot 2008 og deretter Nissan Note.
Ta kontakt med Morten Brusletto ([email protected] eller , evt Espen Hamborg p? 907 81 392 for avtale.

Hyundai Motor Company i Korea er verdens fjerde st?rste bilprodusent med 90.000 ansatte. Hyundai er representert i 193 land med rundt 6.000 forhandlere. I Norge har selskapet 67 forhandlere, og har solgt over 80.000 biler siden merket kom til landet i 1992.

A to już wiesz?  Lag din egen fanpark til fotball-VM

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy