Transport

Nyhet! Star Tour satser p? Bali

Neste vinter er den lille, vakre, indonesiske ?ya Bali en av Star Tours eksotiske nyheter. P? programmet st?r b?de vanlige pakkereiser og en rundreise med blant annet kokkekurs og rafting med TEMA.
– Bali er for mange selve dr?mmereisem?let. I tillegg til vakker natur og langstrakte strender har ?ya ogs? en helt unik kultur i form av arkitektur, design og religion. For indoneserne er Bali et kultursentrum, sier markeds- og kommunikasjonsdirekt?r Lena Petersson i Star Tour.
Neste vinter flyr Star Tour til Bali fra b?de Norge, Sverige, Finland og Danmark. Petersson har stor tro p? at Bali vil falle i smak hos mange vinterfrosne og opplevelseslystne nordmenn.
– ?ya er en av de vakreste i Indonesia og er attraktivt som reisem?l med deilig klima, ur?rte strender og spennende kultur. ?ya passer b?de for de romantiske, opplevelseshungrige og for barnefamilier. Noen ser kanskje for seg ?yas smaragdgr?nne terrasseavlinger med ris n?r de tenker p? Bali. Andre den kulturelle hovedstaden Ubud og Julia Roberts p? sykkel gjennom rismarkene i filmen ?Spis, elsk, lev?, fortsetter Petersson.
Star Tour starter sine pakkereiser til Bali neste vinter og vil fly med prisbel?nte Qatar Airways. Hotellene blir ? finne p? kjente steder som Nusa Dua, Sanur, Saminyak og Kuta.
– Flere av v?re for mange kjente konsepthoteller blir ? finne p? programmet, blant annet flere Scene-hotell for dem mellom 25 og 40 ?r og et luksuri?st DeLuxe-hotell. Mange hotell kommer naturligvis ogs? til ? ha strandbeliggenhet.
En reise til Bali b?r absolutt inkludere flere aktiviteter enn sol og badeliv. Star Tour har 24 timers guideseservice og spennende utflukter i tillegg til en egen TEMA-reise. TEMA-reisen blir en aktiv rundreise p? Bali og de paradisiske nabo?yene Gili. H?ydepunktene her spenner fra matlagingskurs og tempelbes?k til vulkaner, rafting og delfinsafari.Reisene til Bali kan bestilles p? startour.no fra mars 2014.
Fakta om Star Tours Bali:
Flyr med Qatar fra Oslo med mellomlanding i Doha
Reisene starter vinteren 2014/15
Flere hotellalternativ, alt fra kategorien ?N?r det meste? til DeLuxe og Scene, blant annet i Nusa Dua, Sanur, Saminyak og Kuta
Reisene kan bestilles fra mars 2014
Les mer om TEMA-turen ?Bali med Gili?yene?
Pressbilder kan lastes ned her:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0004666
Star Tour er en av Norges st?rste turoperat?rer med 360 000 reisende ?rlig. Vi tilbyr ferier med charterfly og rutefly til over 100 land, og i 2013 feirer vi v?rt 40-?rs jubileum. I f?lge Norsk Kundebarometer har Star Tour Norges mest forn?yde kunder, b?de n?r det gjelder kundetilfredshet og kundelojalitet. Vi jobber kontinuerlig med ? utvikle og forbedre reisene v?re og har som en del av TUI Travel Plc tilgang p? reiser og ferier som ellers hadde v?rt uoppn?elige. Star Tour er en del av den nordiske grupperingen TUI Nordic som best?r av Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Danmark, Finnmatkat i Finland, TEMA, Nazar, Wondercruises og flyselskapet TUIfly Nordic.

Similar Posts