Transport

Ringer fra ferien for ? bestille neste ?rs ferie

Varmeglade nordmenn reiser s?rover som aldri f?r og i dag g?r startskuddet for salget av neste vinters ferier hos Norges st?rste reisearrang?r Ving. Stadig flere ?nsker ? sikre seg neste ?rs solreise tidlig, og de ivrigste ringer til og med fra reisem?let for ? bestille samme ferie til neste ?r.

– P?gangen p? mail, telefon og v?r Facebook-side har v?rt merkbar og folk er ivrige etter ? forh?ndsbestille neste ?rs vinterferie allerede n?. Mange har reist med oss f?r, har funnet favoritthotellet, og vil gjerne seg reise dit igjen til neste ?r. Dette er selvsagt veldig hyggelig sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.
Det er de mest popul?re hotellene og reisem?l som Mexico, Cuba, Gran Canaria, Tenerife og Thailand som legges ut for salg n?, og av erfaring er det Gran Canaria og Tenerife som selges unna f?rst. I tillegg vil det nok glede mange at Egypt er tilbake p? vinterprogrammet.
– Det er spesielt stor ettersp?rsel etter m?nedene oktober og november da v?ret er p? sitt aller beste p? Gran Canaria. P? fjor?rets f?rste salgsdag ble to tusen reiser revet bort relativt raskt, og de fleste som bestilte var godt voksne kunder. Flere ?nsker ? v?re borte i b?de tre og fire uker, og mange har spesifikke ?nsker helt ned til hvilket hotellrom de vil bo p?, sier Frisholm.
Ringer fra ferien for ? bestille neste ferie
I ?r er det blitt enda enklere ? bestille p? nett, da Ving har lansert et skreddersydd hotells?k p? ving.no som gj?r at gjestene raskere finner hotell ut fra egne behov og preferanser. Men selv om majoriteten bestiller p? nett er det fremdeles mange som foretrekker personlig service og derfor opps?ker samme selger i den samme butikken ?r etter ?r.
? Mange ringer oss ogs? fra reisem?let for ? f? hjelp til ? bestille. De ?nsker ? forsikre seg om at de f?r den samme vellykkede ferien til neste ?r ogs?. Det er klart at det blir et spesielt hyggelig kundeforhold n?r man hjelper gjester med ? oppfylle feriedr?mmene for syvende ?r p? rad, sier Frisholm.
Flere eksotiske direktefly fra distriktet
Nytt fra neste vinter er ogs? flere direkteruter til eksotiske reisem?l som Phuket og Cancún fra lokale flyplasser. Dette vil bety en kortere og mer behagelig reise for gjester fra Trondheim, Bergen og Stavanger.
? Mange av v?re kunder har etterlyst direktefly fra sin lokale flyplass til eksotiske reisem?l. Dette har vi gjort noe med til neste vinter. N? kan tr?ndere, bergensere og rogalendinger plassere ungene i bilen, kj?re til flyplassen og suse av g?rde til varmere str?k.
Reis til Zanzibar med Ving
Ving lanserer ogs? i dag en eksotisk godbit ? den lille ?ya Zanzibar rett utenfor Tanzania.
? Til Zanzibar kan du reise ?ret rundt med Ving med v?re ruteflypakker. ?ya kan by p? alt fra ur?rte sandstrender og skyh?ye kokospalmer til en spennende historie som omhandler alt fra handel med gull og krydder til slavehandel. Og skulle du f? lyst p? en avveksling fra slaraffenlivet under palmene kan du ta turen inn til sjarmerende Stone Town ? den vakre gamle bydelen i Zanzibar Town som st?r oppf?rt p? UNESCOs verdensarvliste, avrunder Frisholm.

Ving er Norges st?rste reisearrang?r med reiser til mer enn 170 reisem?l i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise p? egen h?nd. Reisene selges via internett, telefon, i egne butikker samt utvalgte reisebyr?er over hele landet. Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende ?rlig.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy