Transport

Juleverksted, omvisninger og skattejakt for hele familien

S?ndag 8. desember kan du v?re med p? juleverksted p? Larvik museum, Verksg?rden. Kl. 12.00 kan alle lage julekort og forskjellig julepynt som papirroser, julekurver og lanterner, som dere f?r med dere hjem. Vi leser historier om jul og forteller om hvordan man feiret jul i gamle dager. Kl.14.00 blir det omvisninger i utstillingene v?re og skattejakt for hele familien. Vi har ogs? kafé med salg av nystekte vafler, saft og kaffe.

Vestfoldmuseene ble opprettet som et interkommunalt selskap i 2009, ved sammensl?ingen av museer og arkiv i Vestfold. Vestfoldmuseene eies av ni kommuner og Vestfold fylkeskommune med 68 ansatte fordelt p? de ulike avdelingene. Vestfoldmuseene har eget styre, og selskapets ?verste myndighet er representantskapet.
Selskapet har driftsansvar for enhetene; Museene i Nordre Vestfold (Berger museum, Aluminiummuseet og Jernverket Eidsfoss), Midgard historisk senter, Slottsfjellsmuseet, Haugar Vestfold Kunstmuseum, Hvalfangstmuseet, Larvik museum, Vestfoldarkivet med fellestjenesten Samlingsforvaltningen og Munchs hus.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Dag Mejdell   #Posten Norge