Transport

Norwegian oppfordrer passasjerene til ? st?tte UNICEF ved ? kj?pe julegaver med mening

Norwegian oppfordrer fra i dag 3. desember alle sine reisende til ? st?tte UNICEFs viktige arbeid for barn ved ? kj?pe meningsfulle julegaver. – Ved ? kj?pe en verdensgave fra UNICEF om bord hos oss bidrar du til at barn som virkelig trenger det, f?r en god start p? livet, sier Bj?rn Kjos i Norwegian.
Juleforberedelsene er i full gang og igjen st?r mange overfor det ?rlige dilemmaet: Hva skal jeg gi til dem som ?har alt?? UNICEF og Norwegian oppfordrer n? flyselskapets passasjerer til ? tenke alternativt n?r de skal gi julegaver.
– Jeg oppfordrer alle til ? gi en verdensgave fra UNICEF. Disse gavene er ekte produkter som vaksiner, medisiner eller skoleb?ker som gis til barn som virkelig trenger det. Ved ? kj?pe et gavekort om bord hos Norwegian, eller gjennom v?r WiFi-portal, gir du ikke bare en du er glad i en meningsfull julegave, men du hjelper ogs? barn som trenger det aller mest, sier administrerende direkt?r Bj?rn Kjos i Norwegian.
– F? julegaver skaper s? mye glede som verdensgaver. De gleder giveren som gir bort noe meningsfylt, de gleder den norske mottageren og de gleder barna som f?r en livsviktig gave. Vi setter pris p? at Norwegian som en viktig partner for UNICEF Norge selger alternative gaver om bord, sier generalsekret?r Bernt G. Apeland i UNICEF Norge.
Kj?p verdensgaver om bord og p? nett
Norwegian vil fra i dag selge to typer verdensgaver p? alle flygninger fra Oslo: En startpakkefor m?dre og skoleb?ker. Det du kj?per sendes til de barna som trenger det mest. Du f?r ogs? fine gavebevis ? gi bort.
Som nybakt mor er man mest opptatt av at barnet skal ha det trygt og godt. I mange fattige land kan det oppleves som en kjempeutfordring. Et godt myggnett reduserer sjansen for malaria med ca. 50 prosent. Vaksiner gir ytterligere beskyttelse mot livstruende sykdommer. Med startpakken for m?dre ?ker du sjansen for en god og sunn start p? livet for fire barn.
En lesebok p? lokalt spr?k er n?dvendig for at barna p? grunnskolen skal kunne l?re ? lese. UNICEF hjelper skolene i de enkelte landende ? produsere b?ker p? lokalt spr?k.
Flere verdensgaver er tilgjengelig p? alle Norwegians fly med gratis internett, samt p? nettet.
Unicef inviterte Bj?rn Kjos og en delegasjon fra Norwegian til K?benhavn i fjor for ? v?re med ? pakke verdensgaver. Se bilde vedlagt og video vedlagt.
For mediehenvendelser: Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen: +47 45 45 60 12
Norwegian er Skandinavias nest st?rste flyselskap og det tredje st?rste lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midt?sten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i ?ret. Selskapet er b?rsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i fl?ten med en gjennomsnittsalder p? 4,6 ?r (per mars 2013). Norwegian faser l?pende inn nye, mer milj?vennlige fly og har en en av de mest moderne fl?tene i Europa. I 2013 ble Norwegian k?ret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bed?mmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.
F?lg Norwegian p? Facebook her.
F?lg Norwegian p? YouTube her.

Similar Posts