Transport

Suksess?pning i Varingskollen

I g?r kl 15 ?pnet Varingskollen alpinanlegg til stor jubel fra b?de lokale gjester og tilreisende. ?pning av anlegget var tydeligvis sv?rt etterlengtet for omsetningen i g?r endte dobbelt s? h?yt som den beste dagen p? forsesongen i fjor.
Gjester i alle aldre fant veien til Varingskollen i g?r, og det ble solgt kort til alt fra kn?tter og barnefamilier til ten?ringer, aktive skikj?rere og ivrige seniorer. Antallet heisturer gikk opp med 20% fra i fjor og gjestene ankom anlegget inntil en snau time f?r vendekorsene stengte.
“Det var sv?rt gledelig ? v?re i Varingskollen i g?r” sier daglig leder Mikael Linnander. “At anlegget har ?pnet gj?r helt klart noe med folk – lek p? sn? vekker en sterk lykkef?lelse i folk og det var store smil ? se hvor enn du snudde deg. N? ser vi frem mot en sesong fylt med mye aktivitet og forh?pentligvis gode sn?forhold”
Ved ?pning av anlegget er det Hakkebakken som er nypreparert og klargjort for entusiastiske ski- og snowboardkj?rere. Vi har satt ut 4 rails/bokser og 2 hopp som man kan leke seg p? og satser p? en helt fantastsikt sesongstart sammen med glade gjester.
Ved neste kuldeperiode fortsetter sn?produksjonen i Trollparken (tidligere Hakkebakken II) Terrengparken og Olal?ypa. Sn?teamet jobbet hard for ? kunne ?pne resten s? fort som mulig. Vi kommer tilbake med fortl?pende informasjon.
S? lenge vi kun har en l?ype ?pen tilbyr vi 20% rabatt p? dags- og kveldskort.

Tryvann Skisenter AS eier og driver skianleggene i Oslo Vinterpark, Oslo Sommerpark samt Varingskollen Alpinsenter. Om vinteren har skianleggene over 60 prosent markedsandel i Stor-Oslo omr?det. Oslo Vinterpark, Tryvann er 4. st?rste alpinanlegget i Norge m?lt i heiskortomsetting. Anleggene tilsammen har ca 280 000 bes?k per vintersesong.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Arne Giske   #Eiendom Audun Blegen   #HMS   #OBOS