Transport

Sembo tar opp konkurransen med deal-sidene

Sembo lanserer n? Superdeal. Superdeal hos Sembo er utvalgte hotelltilbud p? bl.a. SPA-hotell og Gourmet-hotell der prisene er langt under normalpris. I stedet for ? la ulike deal-sider formidle v?re tilbud, velger vi ? selge direkte til kundene. P? den m?ten f?r b?de kundene et godt tilbud, og hotellene f?r dekket sine kostnader. Vi vil v?re ryddige b?de mot kundene og hotellene, og med v?re Superdeals f?r vi det beste for alle parter, sier Aud J. Bengtsson, salg og markedssjef i Sembo Norge.

Sembo har alltid gode tilbud og lave priser p? overnatting, enten det er i hus, p? hotell eller i leilighet. Superdeal er et supplement til de eksisterende tilbudene. En Superdeal har ofte m?ltider, SPA-behandlinger og lignende inkludert i prisen. Superdeal kan v?re noe du bestiller i dag for ? reise allerede til helgen, eller det kan v?re noe du planlegger frem i tid. Vi unner oss stadig mer, og ? gj?re et godt kj?p er noe vi alle vil. En Superdeal er litt luksus i hverdagen, den er enkelt ? bestille og gir kundene mye for pengene, fortsetter Aud J. Bengtsson.
Sembos Superdeal finner du her: http://www.sembo.no/d/Hotels/Search.aspx?q=tag-id%3a203&pax=rpp&showOffers=True#state/view=quick&isSpecialOffer=1

For mer informasjon, kontakt:
Aud J. Bengtsson, Sales and Marketing Manager Sembo – Norway Tlf. +46 42 37 85 12, mob. + 46 766 533 689 E-post: [email protected]
Sembo er et av selskapene i Stena Line Travel Group. Selskapet startet i Sverige i 1987 og har v?rt p? det norske markedet siden 2007. Sembo er reisearrang?r og tilbyr fleksible ferier med bil eller fly. Sembo har n?rmere 100.000 hotell, hus og leiligheter i 132 land i sitt utvalg. Stena Line Travel Group har 110 ansatte og hovedkontoret til Sembo og Stena Line Travel Group ligger i Helsingborg, Sverige.

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy


Tagi: #Boeing Dreamliner   #CASK   #Inkludert Dreamlineren   #Kontaktpersoner Finansdirekt